Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Wie zijn wij

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Wie zijn wij

DOOR ONZE PERSOONLIJKE KENNIS ZIJN WIJ SPECIALISTEN OP ONS CONTINENT

Door onze jarenlange ervaring in toerisme op het Latijns-Amerikaase continent, kennen wij al onze bestemmingen en partners ter plekke persoonlijk en zoeken wij samen met jou altijd naar de meest unieke ervaring binnen jouw interesses en budgetmogelijkheden.

Ik ben Marion Opdam, Nederlandse en startte begin 2017 met Go Beyond Horizons in Santiago de Chile. Reizen is altijd mijn grote passie geweest. Mijn vrije tijd wijdde ik aan het uitbreiden van mijn horizon. Toen ik Latijns Amerika als reisgebied ontdekte, wist ik dat hier mijn wereld was, hier voelde ik me thuis en hier wilde ik alles leren over de mensen en de culturen. Ik heb me na veel omzwervingen in privé reizen en als reisbegeleider op het Latijns Amerikaanse continent in Santiago de Chile gevestigd. Lange reizen maak ik niet meer en reizen begeleiden heb ik achter me gelaten, maar ik neem nog steeds elke gelegenheid waar om een stukje van ons mooie continent verder te verkennen. Alle kennis die ik in vele jaren verzameld heb, verwerk ik samen met jou in het reisvoorstel voor jouw unieke reis, altijd met alle aandacht voor jouw wensen, ideeëen en interesses en met onze onuitputtelijke energie en creativiteit, zodat jij ons mooie continent werkelijk in al haar facetten kunt beleven. Zo ben ik nog altijd intensief met reizen bezig. En tijdens jouw reis, reis ik op afstand met je mee.

Onze kennis en ervaring

SPECIALISTEN IN ZUID AMERIKA

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van buitengewone ervaringen, zowel voor de natuur-, als ook voor de cultureel geïnteresseerde reiziger op ons mooie continent. 

KENNIS

Wij werken in een klein team van enthousiaste en gedreven specialisten en kennen alle bestemmingen die wij aanbieden persoonlijk en ook onze partners ter plaatse, waardoor we altijd de hoogst mogelijk kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en werken met zeer ervaren partners, gidsen en chauffeurs. Wij controleren de kwaliteit van al onze services periodiek en persoonlijk en hebben altijd oog voor een zo duurzaam mogelijke uitvoering van jouw reis, waarmee jij in jouw reis een wezenlijke bijdrage levert aan het te bezoeken land.

ERVARING

Wij hebben een jarenlange ervaring in toerisme op het Latijns-Amerikaanse continent, opgedaan tijdens persoonlijke reizen en het begeleiden van rond de 90 groepsreizen gedurende méér dan tien jaar op ons mooie continent. Tijdens deze periode leerde ik te kijken met de ogen van een reiziger en voor elke afzonderlijke reiziger een unieke ervaring te genereren. Als reisagentschap bestaan wij sinds begin 2017 en wij hebben inmiddels met heel veel plezier en enthousiasme vele reizigers geadviseerd en begeleid in hun eigen unieke avontuur.

Waarom Go Beyond Horizons

WIJ MAKEN JOUW DROOMREIS WAAR!

Wij zoeken samen met jou naar de meest complete reis binnen jouw mogelijkheden.

EXCLUSIVITEIT

Wij stellen elke reis samen op basis van jouw ideeën, wensen en interesses. Wij kennen al onze bestemmingen persoonlijk en weten alle leuke plekjes en de meest bijzondere ervaringen samen te brengen.

KWALITEIT

Wij zoeken samen met jou naar de meest unieke ervaringen van de hoogst mogelijke kwaliteit binnen jouw budgetmogelijkheden en verwerken deze in jouw unieke en persoonlijke reisplan.

PUUR NATUUR

Onze bestemmingen hebben onbegrensde mogelijkheden om massatoerisme te vermijden en zodoende ongestoord te kunnen genieten van een puur natuur ervaring.

DUURZAAMHEID

Wij hebben altijd oog voor een duurzame uitvoering van onze reizen. Waar mogelijk kunnen we je kennis laten maken met de plaatselijke bevolking in een tour of in een meerdaags verblijf.

Onze visie en onze missie

WAAR WIJ WAARDE AAN HECHTEN

Het realiseren van jouw droomreis is onze eerste prioriteit, altijd rekening houdend met jou en de omgeving waarin je je beweegt.

VISIE

Creëren van een duurzaam platform voor reizen waarin zowel de reiziger als het ontvangende land hun voordelen vinden en waarin we de volgende waarden als essentieel zien:

– Waarderen van mensen.
– Waarderen van onze planeet.
– Omarmen van integriteit.
– Transparant werken.
– Samen verbeteren.
– Het beste waarmaken.

MISSIE

Met al onze beschikbare middelen en met onze onuitputtelijke passie, creativiteit, optimisme en kwaliteit inspireren van onze reizigers in reizen naar het verbazingwekkende Zuid-Amerikaanse continent. Motiveren, ondersteunen en begeleiden van onze reizigers om het beste van het continent in alle opzichten te ontmoeten en te ervaren en een droomreis waar te maken, altijd rekening houdend met een zo duurzaam mogelijke beleving en uitvoering van de ervaring.