Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Brazilië

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Brazilië

LAND VAN DIVERSITEIT

Brazilië heeft voor iedereen wel iets te bieden. Inspirerende steden, goudgele stranden, verborgen eilanden en natuurlijk de natuurhoogtepunten, de Amazone en de Pantanal. Denk hier swingende sambaklanken en een caipirinha bij en je bent al helemaal in Braziliaanse sferen.

Brazilië rondreizen

ONZE MEEST POPULAIRE REIZEN IN BRAZILIË

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en geheel kunnen aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

HIGHLIGHTS

Leuke reis met Rio de Janeiro, Paraty, Iguazú, Bonito, de Pantanal en aan het eind van je reis een paar dagen aan de kust op een mooi strand. Zeer complete reis om een goede indruk te krijgen van het mooie Brazilië.

AMAZONE

Uitgebreide Amazone reis. Je komt op alle mooie plekken langs de Amazone. Je verplaatst je per boot. Vanaf de rivier kun je het landschap en haar wildlife uitgebreid observeren. Je eindigt de reis aan de kust.

PUUR NATUUR

Deze reis is speciaal voor de liefhebbers van puur natuur. Je bezoekt alle natuur highlighs van het land. Iguazú, de Pantanal en het Amazone gebied met kans op het spotten van wildlife. Je sluit je reis af aan de kust.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Brazilië bouwstenen en excursies

Brazilië accommodaties

EEN SELECTIE VAN ONZE ACCOMMODATIES IN BRAZILIË

Wij selecteren onze accommodaties met zorg, Wij gebruiken zoveel mogelijk kleine, duurzame hotels op bijzondere plekken. Natuurlijk zijn er veel meer hotels mogelijk, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Vraag naar de mogelijkheiden voor jouw reis.

POUSADA DO PRINCIPE

Pousada do Principe in Paraty heeft goede kamers in authentieke sfeer, een heerlijk ontbijt en goede buitenruimtes om na een dag van excursies of rondslenteren in het bijzondere koloniale centrum heerlijk te ontspannen. De pousada heeft een gunstige locatie.

POUSADA RECREIO DA PRAIA

Pousada Recreio da Praia is een prettig hotel, dicht bij de pier waar je met de ferry of motorboot aankomt. Het hotel is ruim van opzet en heeft prettige buitenruimtes, een plek om na een dag van rondkijken prettig te relaxen. Het ligt dicht bij terrassen en restaurants.

POUSADA XARAÉS

Pousada Xaraés is een fijne lodge in het zuiden van de Pantanal. De lodge ligt op een prachtige plek en is de uitvalsbasis voor veel leuke excursies, die in het programma zijn inbegrepen. Zo ook alle maaltijden. De lodge heeft prachtige buitenruimtes en een heerlijk zwembad.

Brazilië praktische informatie

INFORMATIE DIE JE KAN HELPEN JE REIS GOED TE PLANNEN EN VOOR TE BEREIDEN

Plan je reis met zorg en ga goed voorbereid op reis. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wij helpen je graag je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Brazilië praktische informatie