Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Argentinië bouwstenen en excursies

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Argentinië bouwstenen en excursies

INTERESSANTE OPTIES AAN JE REIS TOEVOEGEN

Je kunt je Argentinië reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Vraag informatie en prijzen om extra items aan je reis toe te voegen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Argentinië bouwstenen

VOEG LEUKE BOUWSTENEN AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante meerdaagse opties die je reis compleet kunnen maken.

WATERVALLEN IGUAZÚ

Iguazú betekent grote wateren in de taal van de oorspronkelijke bewoners en grote wateren zijn het. Rond de 300 watervallen met een hoogte van 80 meter. Aan de Argentijnse kant kom je heel dichtbij, aan de Braziliaanse kant een groots overzicht.

DE PUNA

De Puna, afgelegen gebied in het noorden van Argentinië. Een ruig gebied en nog weinig bereisd. Hier reis je met een gids, omdat verdwalen hier een serieus item is. In deze meerdaagse tour leer je het gebied goed kennen.

CAFAYATE

Leuke meerdaagse uitstap naar dit kleine dorp in het hart van het gebied van de Argentijnse witte wijnen. Prachtige natuur, goede wijnhuizen, voor de liefhebber van natuur en goede wijnen. Overnachten bij een wijnhuis is mogelijk.

MENDOZA

Mendoza is een aangename stad, omringd door bergen van de Andes. Het is de regio waar de druiven voor de Argentijnse rode wijnen worden verbouwd en heeft een grote keuze aan goede wijnhuizen. Leuke optie voor de wijnliefhebber.

PENINSULA VALDES

Streek in het noorden van Argentijns Patagonië. Steppelandschap met bijzondere bewoners, zoals mara`s en gordeldieren, ñañdu`s en aan de kusten in het seizoen zeeleeuwen, zeeolifanten, walvissen en orka`s.

GLETSJER PERITO MORENO

De gletsjer Perito Moreno bevindt zich op ongeveer 80 kilometer van el Calafate in Argentijns Patagonië. Je kunt de gletsjer op verschillende manieren bezoeken, in een  boottour en ook met een trekking op de gletsjer zelf.

EL CHALTEN

El Chalten is een kleine plaats in Argentijns Patagonië met prachtige wandelmogelijkheden. Je kunt alle wandelingen zelf uitvoeren, routes zijn goed aangegeven en je overnacht in het aangename dorp.

USHUAIA

Ushuaia, stad op Vuurland aan het einde van de wereld. Ushuaia is prachtig gelegen aan het Beagle kanaal met in de achtergrond de bergen van de Andes. Er zijn mooie wandelmogelijkheden en bijzondere excursies mogelijk.

ZOUTVLAKTE VAN UYUNI

Een meerdaagse tour naar de zoutvlakte van Uyuni is een unieke ervaring. Niet alleen de zoutvlakte is een spectaculaire ervaring, de verdere omgeving is ruig, uitgestrekt en heel erg mooi. Er zijn verschillende meerdaagse tours mogelijk.

Argentinië excursies

VOEG INTERESSANTE EXCURSIES AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortement aan interessante excursies die je reis compleet kunnen maken..

BIKE TOUR BUENOS AIRES

Een erg leuke tour om Buenos Aires te leren kennen. Je gaat in een kleine groep onderweg en bezoekt de highlights in het centrum van de stad. Je leert over het leven in Buenos Aires en van de Porteños, de inwoners van Buenos Aires.

TANGOSHOW EN DANSLES

De Argentijnse tango, de dans van Argentinië, kun je eigenlijk niet missen als je Argentinië bezoekt. Verschillende mogelijkheden om kennis te maken met deze bijzondere dans en je kunt ook een dansles nemen om het zelf te proberen.

MONTEVIDEO

Wil je je grenzen nog wat verleggen? Boek dan deze boottour naar Montevideo in Uruguay. Je vaart naar de hoofdstad van Uruguay en hebt genoeg tijd deze stad te leren kennen. Leuke tour om nog iets buiten Buenos AIres te verkennen.

COLONIA

Je kunt vanuit Buenos Aires het koloniale stadje Colonia in Uruguay bezoeken. Het is een korte boottrip en je hebt genoeg tijd om het mooie en oorspronkelijke koloniale stadje te verkennen. Leuke uitstap vanuit Buenos Aires.

BOOTTOUR IGUAZÚ

Spectaculaire boottour direct onder een van de grootste watervallen van Iguazu. Tijdens deze tour ervaar je de kracht van het water. Je houdt het tijdens de tour niet droog, je krijgt een waterdichte tas om je spullen droog te houden.

WANDELING MET LAMA`S

Leuke tour in het noorden van Argentinië met een lokale gids en een groep lama`s. Je wandelt een mooie route. Erg leuke manier om dit mooie gebied te verkennen en de bijzondere dieren van dit gebied van dichtbij mee te maken.

WALVISSEN SPOTTEN

Vanuit Peninsula Valdés kun je in een boottour walvissen spotten. Vaak komen de walvissen dicht bij de boot. Als je geluk hebt, zul je ze zien springen, een spectaculaire ervaring deze grote bewoners van de oceaan te observeren.

MAGELLAAN PINGUÏNS

Er zijn verschillende manieren om in Argentinië een kolonie Magellaan pinguïns te bezoeken. De grootste kolonies zijn rond Peninsula Valdés, er zijn ook mogelijkheden vanuit Ushuaia. Altijd een feest tussen pinguïns te kunnen wandelen

ICEWALK PERITO MORENO

Je kunt een bijzondere icewalk over de gletsjer Perito Moreno aan je reisplan toevoegen. In deze tour vaar je langs de gletsjerwand en je maakt een wandeling over de gletsjer. Je ziet de spelonken van de gletjser en hoort het ijs kraken.

BOOTTOUR BEAGLE KANAAL

Leuke boottour op het Beagle kanaal. Je vaart in een kleine boot tot de vuurtoren. Je komt langs een aantal kolonies zeeleeuwen, mogelijk zie je een verdwaalde pinguïn en misschien wel een albatros. Je maakt een korte wandeling.

KAYAK NP TIERRA DEL FUEGO

Bijzondere en complete manier om het park Tierra del Fuego op Vuurland te verkennen in een gegidste wandeling en een tour in een kayak. Overweldigende natuur en prachtige overzichten over de omgeving en het Beagle kanaal.

DAG OP EEN ESTANCIA

Patagonië is waar de grote schapenbedrijven van Argentinië gevestigd zijn. Maak een dag mee op een Argentijnse estancia, leer over het houden en scheren van schapen, over wol en het leven op een estancia en geniet van een Patagonische barbeque.