Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Speciale reizen

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Speciale reizen

MOTORREIZEN, VISREIZEN, MEERDAAGSE TREKKINGS EN VEEL MEER MOGELIJKHEDEN

Wij organiseren ook met veel plezier en kundigheid de reis die geheel binnen jouw manier van reizen of jouw interesse ligt. Dit kan met vervoer te maken hebben, maar ook met een speciale wens of idee. Wij hebben ook goede mogelijkheden voor jubileumreizen.

MOTORREIZEN

Met de motor de Carretera Austral rijden? Of de woestijnroute vanuit Santiago de Chile naar het uiterste noorden van Chili? Natuurlijk is dat mogelijk en we organiseren het graag voor je.

CAMPERREIZEN

Met je eigen vervoer door het mooie Chili of Argentinië reizen. Niet afhankelijk zijn van hotels. Het kan! Mooie mogelijkheden voor toerisme off the beaten track. Vraag ons de uitgebreide mogelijkheden.

FIETSREIZEN

Chili heeft ook en aantal mooie fietsroutes. Je moet wel tegen een beetje wind en regen kunnen, maar fietsen in Chili is een goede manier om de overweldigende natuur in je op te nemen.

VISREIZEN

Vissen in de ruige regio van Aysen? Er zijn in Chili erg veel mogelijkheden om op prachtige plekken te vissen. Tentje in een ruige natuur, goede sfeer en in de avond een BBQ met een biertje of een wijntje? Het kan!

MEERDAAGSE TREKKINGS

Volop mogelijkheden voor meerdaagse trekkings in Bolivia, Chili en Peru. Maak ons je wensen kenbaar en we maken een reisplan voor je dat geheel op jouw interesses en ideeën is afgestemd.

HUWELIJKSREIZEN

Houd je van een onaangetaste natuur en zoek je een huwelijksreis die hierbij past? Chili is je land! Zoveel mooie mogelijkheden om je huwelijksreis echt helemaal onvergetelijk te maken.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëBoliviaBraziliëChiliPeru