Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Chili bouwstenen en excursies

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Chili bouwstenen en excursies

INTERESSANTE OPTIES AAN JE REIS TOEVOEGEN

Je kunt je Chili reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Vraag informatie en prijzen om items aan je reis toe te voegen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Chili bouwstenen

VOEG LEUKE BOUWSTENEN AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante meerdaagse opties die je reis compleet kunnen maken.

HET VERRE NOORDEN

Wil je het gebied rond San Pedro uitbreiden met méér spectaculaire woestijn? Ga in een selfdrive tot Arica, in het uiterste noorden van Chili en bezoek het gebied rond Putre met park Lauca en de zoutvlakte van Surire, spectaculair en weinig bereisd gebied.

STERRENROUTE

Voeg Chili`s observatoria toe aan je reis. Er zijn verschillende mogelijkheden, rond Antofagasta, in de Elqui vallei en rond San Pedro de Atacama. Voor de liefhebbers van sterrenluchten die meer te weten willen komen over het indrukwekkende heelal.

ZOUTVLAKTE VAN UYUNI

Een rit over het dak van de wereld, door een desolaat en zeer attractief landschap. Uitgevoerd in een privétour of gedeelde tour en mogelijk in economische en eenvoudige accommodaties of in prettige drie sterrren hotels, beiden op spectaculaire locaties.

ELQUI VALLEI

Lieflijke en mystieke vallei, het gebied van de Chileense witte druiven, ongeveer zes uur van Santiago. Fijne plaats om een paar dagen door te brengen, aan het begin of juist aan het eind van je reis. Goede mogelijkheden om te fietsen, te wandelen en natuurlijk om sterren te kijken.

MAIPO VALLEI

Voorgebergte van Andes op een steenworp afstand van Santiago de Chile. Lange vallei, gedomineerd door de rivier de Maipo, die hoog in de Andes ontspringt. Een overweldigende natuur, een gebied uitermate geschikt om in een mooie natuur te ontspannen en onthaasten.

VALPARAISO

Kleurrijke en artistieke stad aan de kust, op vele heuvels gebouwd met prachtige uitzichten over de Pacifische oceaan. Leuk voor een dagtour maar ook erg leuk om je reis te starten of juist te eindigen en zelf lekker rond te slenteren of de stad met een lokale gids te ontdekken.

DE KUST

Vanuit Santiago de Chile is het een kleine 1.5 uur naar de kust. Verken in een selfdrive het kleurrijke en artistieke Valparaiso, maar overnacht op een mooie, rustige plek aan de kust en verken de kustroutes rustig in je eigen tempo.

WIJNHUIZEN

De beste Chileense wijnhuizen bevinden zich in de Colchagua vallei en je kunt bij een aantal overnachten. Een bijzondere ervaring voor de wijnliefhebber. Wij kunnen een programma voor je samenstellen met een bezoek aan het Colchagua museum.

MERENGEBIED

Een groen gebied met meren, vulkanen en bijzondere natuurparken, waar je prima kunt wandelen. Door het vulkanisch karakter van het gebied, zijn er veel natuurlijke baden. Heerlijk gebied om te verkennen en te genieten van de natuur.

CHILOE

Verleng je verblijf in het merengebied met een paar dagen op het eiland Chiloe. Chiloe heeft een zeer eigen cultuur en is bekend om de veelheid aan bijzondere kleine houten kerkjes. Ook kun je hier een kolonie Magellaan pinguïns bezoeken.

VILLA PUELLA

Kleine gemeenschap in het merengebied, bereikbaar via een spectaculaire boottour. Zeer aangename hotels in een overweldigende omgeving en uitdagende uitstapmogelijkheden. Leuke plek om een paar dagen door te brengen.

BOOTTOURS

Er zijn verschillende mogelijkheden om een- of meerdaagse boottours door de Chileense fjorden en langs gletsjers te maken. Als je geluk hebt, speelt er een groep dolfijnen rond de boot. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw reis.

TORRES DEL PAINE

Meerdaagse uitstap naar dit prachtige nationaal park met mooie wandelmogelijkheden maar ook goed met een auto te verkennen. Je kunt op bijzondere locaties binnen de grenzen van het nationaal park overnachten.

W-TREK TORRES DEL PAINE

Houd je van een wandeluitdaging? Dan is de W-trek in Torres del Paine iets voor jou. Je wandelt in 4 of 5 dagen van lodge naar lodge of van camping naar camping. Je loopt ca 20 kilometer per dag en het gaat bijna constant up en down.

GLETSJER PERITO MORENO

Meerdaagse uitstap vanuit het zuiden van Chileens Patagonië naar de Perito Moreno gletsjer in Argentinie. Je overnacht in el Calafate, van waaruit je de gletsjer op verschillende manieren kunt bezoeken, met een huurauto, OV of met een tour.

VUURLAND

Reis een paar dagen naar Chileens Vuurland. Uitgestrekte landschappen en leuke uistappen mogelijk. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, op estancias en in luxe lodges op prachtige plekken. Mogelijkheid om de koningspinguïn te observeren. Een leuke toevoeging op je reis in zuid Patagonië.

USHUAIA

Ushuaia, Argentijnse stad op Vuurland en te bereiken vanuit zuid Chileens Patagonië. Ushuaia is prachtig gelegen aan het Beagle kanaal met in de achtergrond steeds de bergen van de zuidelijke Andes. Er zijn mooie wandelmogelijkheden en bijzondere excursies mogelijk. Bijzondere plaats aan het eind van de wereld.

KAAP HOORN

Kaap Hoorn en eiland Navarino. Je kunt er vanuit zuid Chili naar toe reizen. Er zijn verschillende mogelijkheden met ferries en met vluchten of een combinatie van beiden en je kunt na het bezoek via Ushuaia in Argentinië verder reizen. Bijzondere verlenging van je reis. Vraag naar de mogelijkheden.

ANTARCTICA

Antarctica, de wondere, blauwe wereld van ijs, op verschillende manieren en in verschillende prijsklassen mogelijk te maken. Informeer bij ons voor de mogelijheden dit droomavontuur waar te maken.

PAASEILAND

Je reis afsluiten op een klein eiland in Polynesische sferen? Dat kan op het mystieke Paaseiland. Het leven op Paaseiland is langzaam en je ontdekt het eiland in een rustig tempo met een aantal tours.

TAPATI

De eerste twee weken van februari vindt op Paaseiland het Tapati festival plaats. Het festival gaat in principe om het kiezen van een koningin en gaat gepaard met veel leuke competities en veel dans en muziek.

Chili excursies

VOEG INTERESSANTE EXCURSIES AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante excursies die je reis compleet kunnen maken.

STERRENTOURS

Het noorden van Chili is beroemd om haar sterrenluchten. Verschillende leuke mogelijkheden om planetaria te bezoeken en om sterrentours te doen. Een bijzondere ervaring in de Atacama woestijn en in de Elqui vallei.

MAAN- EN MARSVALLEI

Leuke tour naar het bijna buitenaardse landschap van de Maan- en de Marsvallei. Je kunt deze tour op verschillende manieren uitvoeren, traditioneel in een kleine groep, de Maanvallei ook te paard en in de Marsvallei kun je sandboarden.

GEISER TATIO

Je gaat vroeg in de ochtend op pad om de zon te zien opkomen bij de geisers. Op dat moment hebben de geisers de grootste potentie en het schouwspel van stoom en licht is betoverend. Op de terugweg ervaar je het prachtige landschap.

HOOGLANDMEREN

Leuke tour naar de zoutvlakte van Atacama en de hooglandmeren, het leefgebied van verschillende soorten flamingo`s. Je rijdt langs de rij vulkanen met ongelooflijk mooie uitzichten en vergezichten over de Atacama woestijn.

REGENBOOGVALLEI

Weinig bezocht maar overweldigend mooi, de Regenboogvallei in het noorden van Chili. Je bezoekt de kleurrijke vallei en de petrogliefen van Hierbas Buenas, eeuwenoude afbeeldingen van het leven uit lang vervlogen tijden.

HET RODE MEER

Bijzondere tour vanuit Iquique in het noorden van Chili, je reist van de kust naar de Andes en ontdekt het rode meer, een parel in het desolate landschap. Beslist geen massa-toerisme, een bestemming waar weinig bezoekers komen.

CITYWALK SANTIAGO

Leer in een tour van een halve dag Santiago de Chile kennen. Je gaat met een lokale gids op pad, die je de leuke plekjes van het centrum laat zien, je veel vertelt over het leven in Santiago en in Chili en je proeft lokale delicatessen.

MAIPO VALLEI

Leuke tour in het voorgebied van de Andes, op nog geen twee uur van Santiago de Chile. Je kunt naar de gletsjer San Francisco wandelen of het grote blauwe stuwmeer Embalse Yeso bezoeken in een overweldigende omgeving.

WIJNHUIZEN

Verschillende mogelijkheden rond Santiago de Chile. Mogelijk in een tour van een halve of hele dag, ook mogelijk in een meerdaagse tour. Een goede manier om de beste wijnhuizen en de uitmuntende Chileense wijnen te leren kennen.

VALPARAISO

Leuke wandeling met onze lokale gids in het kleurrijke en artistieke Valparaiso. Onze gids kent de stad als geen ander en weet alle bijzondere plekjes te vinden en vaak ook leuke ontmoetingen te genereren. Kan vanuit Valparaiso en vanuit Santiago georganiseerd worden.

ERFGOED PABLO NERUDA

De twee huizen van Pablo Neruda aan de kust, La Sebastiana in Valparaiso en Isla Negra in het gelijknamige dorpje. Pablo Neruda was behalve schrijver/dichter en nobelprijswinnaar een verwoed verzamelaar en zijn verzamelingen in zijn huizen zijn zeer exotisch te noemen.

VULKAAN VILLARICA

Een uitdaging van de eerste categorie, de beklimming van de vulkaan Villarica in het merengebied. Je doet er 4-5 uur over om de top te bereiken, waar je uitzicht hebt op alle andere vulkanen in de omgeving. De afdaling gaat deels op een mini sleetje, een bijzondere ervaring.

MAPUCHE

Eén of tweedaagse kennismaking met de oorspronkelijke bewoners van het merengebied, de Mapuche. In deze persoonlijke tour leer je over hun leven, hun sport en hun voeding. Je speelt met hen hun favoriete sport palin en proeft verschillende typische gerechten.

CHILOE

Dagtour vanuit Puerto Varas in het merengebied naar het mystieke eiland Chiloe. Chiloe is beroemd om haar houten kerkjes. In Castro zie je de palafieten, de houten huizen die boven het water gebouwd werden om zo belasting te voorkomen. Je kunt hier heerlijk vis en zeevruchten eten.

VULKAAN OSORNO

Vanuit Puerto Varas kun je de vulkaan Osorno bezoeken. Je kunt met een kabelbaan een stuk omhoog en eenmaal boven een mooie wandeling maken. Als het weer het toelaat, heb je een spectaculair uitzicht over de omgeving, diverse vulkanen en over het meer van Llanquihue.

WATERVALLEN VAN PETROHUE

Leuke tour naar de watervallen van Petrohue in het park Vicente Perez Rosales. Er zijn deze dag bij goed weer prachtige uitzichten over de omgeving en op de vele vulkanen die dit gebied rijk is.

GLETSJER SAN RAFAEL

Spectaculaire boottour in Aysen door de Chileense fjorden naar de San Rafael gletsjer. Een kleine boot met een zeer professionele en ervaren en vriendelijke crew. Een dag om nooit te vergeten.

GLETSJER EXPLORADORES

Zin in een uitdaging? Dan is deze wandeling naar en op de gletsjer Exploradores in Aysen jouw tour. Het is een zware wandeling, maar met een goede conditie heel goed te doen en het is vooral heel erg de moeite waard.

KONINGS PINGUÏNS

Erg leuke tour naar een kolonie Konings pinguïns op Vuurland vanuit Punta Arenas. Je kunt de pinguïns van dichtbij bewonderen en hun gedrag observeren. Een lange, maar erg interessante dag.

MAGELLAAN PINGUÏNS

Tour naar een kolonie Magellaan pinguïns op het eiland Magdalena vanuit Punta Arenas. Je kunt tussen de pinguïns wandelen, altijd een feestje deze pinguïnsoort van dichtbij te observeren.

GLETSJER GREY

Boottour vanuit Torres del Paine naar de gletsjer Grey. Je komt tot heel dichtbij de gletsjerwand en vaart tussen de vaak grote ijsschotsen door. Mooie uitzichten op dit deel van Torres del Paine.