Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Argentinië het noorden en Iguazú

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Argentinië het noorden en Iguazú

DE WOESTIJN EN IGUAZÚ

Je start deze reis in het bruisende Buenos Aires en reist noordwaarts en verkent de prachtige omgeving van Salta. Je eindigt je reis met een bezoek aan de watervallen van Iguazú.

Dit is een voorbeeldreis, wij kunnen deze reis geheel aan jouw wensen, ideeën en interesses aanpassen.

Argentinië het noorden en Iguazú

WAT DEZE VOORBEELDREIS JE BIEDT

Een overzicht van de overnachtingsplekken tijdens deze reis en een uitgebreide beschrijving van dag tot dag.

NAAR HET NOORDEN

Dag 1: Aankomst Buenos Aires
Dag 2: Buenos Aires
Dag 3: Salta
Dag 4: Salta
Dag 5: Cachi
Dag 6: Cafayate

HET NOORDEN 

Dag 7: Cafayate
Dag 8: Finca Valentina
Dag 9: Purmamarca
Dag 10: Purmamarca
Dag 11: Purmamarca 
Dag 12: Puerto Iguazú

IGUAZÚ

Dag 13: Puerto Iguazú
Dag 14: Puerto Iguazú
Dag 15: Buenos Airs
Dag 16: Buenos Aires
Dag 17: Naar luchthaven
.

Buenos Aires

BRUISENDE HOOFDSTAD VAN ARGENTINIË

Buenos Aires is een prettige stad, waar je heerlijk rond kunt dwalen.

DAG 1 BUENOS AIRES

Op de luchthaven wacht een transfer je op en brengt je naar je hotel. Je kunt vandaag al zelf op pad gaan om de wijk rond het hotel te verkennen. Je kunt de indrukwekkende begraafplaats Recoleta bezoeken waar het graf is van Eva Perón. De begraafplaats is als een stad in een stad en je kunt er uren ronddwalen. Er zijn in deze wijk veel terrassen, waar je een lekkere Argentijnse wijn kunt drinken of misschien al een goede Argentijnse biefstuk kunt eten.

DAG 2 CITYWALK

Je verkent vandaag in een leuke citywalk de bruisende hoofdstad Buenos Aires. Je wandelt met je lokale gids langs de mooiste gebouwen en de belangrijkste plekken in en rond het centrum, de plaza de Mayo met het regeringspaleis en de kathedraal, het congres, de Obelisk en het plein San Martín. Een erg leuke introductie op de stad en natuurlijk ook op het land. In de avond kun je optioneel een tangoshow bezoeken, zelf een dansje wagen of gewoon lekker uit eten gaan.

Salta en naar Cafayate

LA LINDA EN EEN PRACHTIGE RIT NAAR CAFAYATE

Salta is een mooie koloiniale stad in het noorden van Argentinië. Je gaat verder met een huurauto naar Cafayate.

DAG 3 SALTA

Een transfer brengt je naar de luchthaven en je vliegt naar Salta, een transfer brengt je naar je hotel. Je hebt de rest van de dag om het mooie Salta te verkennen

DAG 4 SALTA

Salta herbergt mooie koloniale gebouwen en kerken en een bezoek aan het museum MAAM, met haar bijzondere mummies uit Incatijden is erg de moeite waard.

DAG 5 CACHI

Vandaag start je mooie rondrit door het gebied rond Salta en je gaat met een chauffeur onderweg naar Cachi. Je reist door een bijzonder gebied met nevelwoud en komt daarna door het park van de reuzencactussen en over een hoge pas, voordat je in het lieflijke, koloniale Cachi arriveert.

DAG 6/7 CAFAYATE

Je reist verder, langs lieflijke dorpjes en door bijzondere landschappen met uitgestrekte vergezichten en door het gebied van de pijlpunten, vreemde zandsteen formaties die door de eeuwen gevormd zijn. Cafayate is het gebied van de witte druiven en je kunt hier goede wijnhuizen bezoeken. 

Finca Valentina en Purmamarca

VERDER DOOR EEN PRACHTIG LANDSCHAP

Je reist verder door dit mooie gebied en verder noordwaarts, tot Purmamarca.

DAG 8 FINCA VALENTINA

Je reist verder door de vallei van de rode zandsteenformaties, waar je met enige fantasie de Titanic, kikkers en monniken ziet en langs een natuurlijk amfitheater. De route is adembenemend mooi.

DAG 9 PURMAMARCA

Je reist vandaag verder noordwaarts, door een steeds leger wordend landschap en door prachtige valleien naar Purmamarca, waar je de bijzondere zevenkleurige berg vindt.

DAG 10 SALINAS GRANDES

Vandaag bezoek je de grote zoutvlaktes, een rit over steile en bochtige wegen met steeds veranderende landschappen. De zoutvlaktes zie je al van grote afstand liggen.

DAG 11 HUMAHUACA

Vandaag ga je naar de kloof van Humahuaca. Je komt langs Tilcara, waar je een ruïne uit pre Inca/Incatijden kunt bezoeken. Het is een mooie rit door een uitgestrekt landschap.

Puerto Iguazú

GROTE WATEREN

Iguazú betekent grote wateren in de taal van Guaraní, de oorspronkelijke bewoners van het gebied en grote wateren zijn de watervallen van Iguazú. Rond de 300 watervallen met een hoogte van 80 meter. Aan de Argentijnse kant kom je heel dichtbij, aan de Braziliaanse kant heb je een groots overzicht.

DAG 12 NAAR PUERTO IGUAZÚ

Een transfer brengt je naar de luchthaven van Salta en je vliegt naar Puerto Iguazú. Een transfer brengt je naar je hotel. Deze streek heeft een heel ander klimaat dan het gebied rond Salta, het is er doorgaans vochtig en warm.

DAG 13 WATERVALLEN

Vandaag bezoek je de Argentijnse kant van de watervallen in een gedeelde tour. Je komt heel dicht bij heel veel water, een spectaculaire ervaring. Je kunt optioneel een boottour maken tot vlak onder één van de watervallen.

DAG 14 WATERVALLEN

Deze dag bezoek je de Braziliaanse kant van de watervallen. Hier ben je verder weg, maar heb je een groots overzicht. Je kunt optioneel een helikoptervlucht over de watervallen maken.

Buenos Aires

TERUG NAAR BUENOS AIRES

Je gaat nog voor een dag terug naar Buenos Aires. Er is in Buenos Aires altijd iets te doen of nog meer om te bekijken en te verkennen.

DAG 15 NAAR BUENOS AIRES

Een transfer brengt je naar de luchthaven en je vliegt terug naar Buenos Aires. Daar brengt een transfer je weer naar je hotel.

DAG 16 BUENOS AIRES

Je kunt vandaag méér van Buenos Aires verkennen of een optionele uitstap maken naar Colonia of Montevideo in Uruguay.

DAG 17 NAAR LUCHTHAVEN

Een transfer brengt je naar de luchthaven.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt deze reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Argentinië bouwstenen en excursies

Prijs

PRIJS VOOR ARGENTINIË HET NOORDEN EN IGUAZÚ

De prijs voor deze voorbeeldreis is per persoon en gebaseerd op twee personen die samen reizen in het laagseizoen en een kamer delen in comfortabele hotels. In je reisplan zal een overzicht worden opgenomen van de bijkomende kosten.

REISDUUR

Aantal dagen: 17 
Aantal overnachtingen: 16

PRIJS

Reis: vanaf 2789,00 euro
Lokale vluchten: vanaf 359,00 euro

INCLUSIEF

Lokale vluchten
Overnachtingen
16x ontbijt
Genoemde transfers
Genoemde tours
24/7 assistentie

Reisvoorstel
EXCLUSIEF

Internationale vluchten
Niet genoemde maaltijden
Optionele tours
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Boekingskosten

Boek je reis