Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Chili Highlights

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Chili Highlights

HET BESTE VAN CHILI, ZEER COMPLETE REIS MET VEEL EXTRA`S

Tijdens deze rondreis door Chili maak je kennis met de eindeloze natuur van dit fascinerende land en leer je de tradities en gebruiken van de Chilenen kennen. Je reis start in Santiage de Chile. Je reist naar het noorden en bezoekt San Pedro in de Atacama woestijn met haar overweldigende natuur met hooglandmeren, zoutvlaktes, geisers, vulkanen en flamingo`s. Je bezoekt het zuiden met haar uitgestrekte vlaktes, bergen, fjorden en meren en het nationale park Torres del Paine. En je leert de centrale vallei kennen met haar wijncultuur en Valparaiso. Deze reis is ingericht met een huurauto, dit geeft je alle vrijheid om alle hoogtepunten rustig in eigen tempo te bekijken. Deze reis is ingericht als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd. 

Dit is een voorbeeldreis, wij kunnen deze reis geheel aan jouw wensen, ideeën en interesses aanpassen.

Chili Highlights

WAT DEZE VOORBEELDREIS JE BIEDT

Een overzIcht van de overnachtingsplaatsen tijdens deze reis en een uitgebreide beschrijving van dag tot dag.

SANTIAGO EN DE WOESTIJN

Dag 1: Aankomst Santiago
Dag 2: Santiago 
Dag 3: San Pedro
Dag 4: San Pedro
Dag 5: San Pedro
.

SAN PEDRO/HET ZUIDEN

Dag 6: San Pedro
Dag 7: San Pedro
Dag 8: Punta Arenas
Dag 9: Puerto Natales
Dag 10: Torres del Paine
.

HET ZUIDEN/VALPARAISO

Dag 11: Torres del Paine
Dag 12: Torres del Paine
Dag 13: Punta Arenas
Dag 14: Valparaiso
Dag 15: Valparaiso
Dag 16: Naar luchthaven

Santiago de Chile

VERRASSENDE HOOFDSTAD VAN CHILI

Santiago de Chile ligt op ca 500 meter boven zeeniveau en is omringd door hoge Andesbergen.

DAG 1 AANKOMST SANTIAGO 

Op de luchthaven wacht een chauffeur je op die je in een prive tranfser naar je hotel brengt. In de middag kun je op eigen gelegenheid de wijk rond het hotel verkennen. Vanaf de San Cristobal berg heb je een wijds uitzicht over de stad en de bergen. Er is een leuk beeldenpark aan de rivier de Mapoche. Je kunt de middag afsluiten met een hapje en een drankje in de levendige wijk Bellavista, niet ver van je hotel.

DAG 2 CITYWALK EN WIJNHUIS

In de ochtend ga je met een prive gids op pad om Santiago te verkennen. Een erg leuke introductie op de stad, maar ook op het land. Je wandelt langs de leuke en interessante plekken van het centrum. In de middag bezoek je een wijnhuis in de mooie Maipo vallei, hier krijg je een rondleiding en een introductie op het proces van wijn maken in Chili en proef je natuurlijk een selectie van onze excellente wijnen. 

De Atacama woestijn

HET MOOIE NOORDEN

Vulkanen, geisers, hooglandmeren, zoutvlaktes en heel veel meer.

DAG 3 SAN PEDRO

Een prive transfer brengt je naar de luchthaven en je vliegt in circa twee uur naar Calama, in het noorden van Chili, waar je huurauto klaarstaat en van waaruit je in ca 1 1/2 uur door het uitgestrekte landschap naar San Pedro de Atacama rijdt. San Pedro is een rustig en aangenaam koloniaal stadje in het hart van de Atacama woestijn, met veel leuke terrassen en restaurantjes om de dag af te sluiten.

DAG 4-7 SAN PEDRO

Je hebt alle tijd om alle wonderen van de Atacama woestijn te ontdekken. Ontdek de Maan- en Marsvallei, de hooglandmeren met haar prachtige meren en imposante flamingo populaties, de zoutvlakte van Atacama en de geiser Tatio. Ook de Regenboogvallei en de Petrogliefen van Hierbas Buenas zijn een bezoek waard. En er zijn leuke mogelijkheden om in de natuur te baden.

Patagonië

EXTREEM EN WONDERSCHOON

Bergen, meren, watervallen, gletsjers, fjorden en nog veel meer.

DAG 8 PUNTA ARENAS

Je rijdt terug naar Calama en vliegt via Santiago de Chile naar Punta Arenas. Daar staat weer een huurauto klaar en je rijdt naar je hotel in Punta Arenas. 

DAG 9 PUERTO NATALES

In de vroege ochtend ga je op pad om een kolonie Magalaanpinguïns te bezoeken. In de middag rijd je naar Puerto Nalatales aan het fjord De laatste hoop.

DAG 10-12 TORRES DEL PAINE

Vandaag ga je onderweg naar het park Torres del Paine. Het is een spectaculaire rit over de Patagonische steppe. Je hebt deze dagen voldoende tijd om het park te verkennen, wandelend of met de auto.

DAG 13 PUNTA ARENAS

Je rijdt vandaag terug naar Punta Arenas. Een wandeling langs de straat van Magellaan is altijd een leuke ervaring. Je kunt hier heerlijk vis eten en eventueel de koningskrab van het zuiden proberen.

Valparaiso

KLEURRIJK EN ARTISTIEK

Leuke afsluiting van je reis in Valparaiso aan de Pacifische kust.

DAG 14 VALPARAISO

Je levert de huurauto in op de luchthaven van Punta Arenas en vliegt in vier tot vijf uur terug naar Santiago de Chile. Daar wacht een transfer je op en brengt je naar Valparaiso. Valparaiso is een leuke stad, op vele heuvels gebouwd en wordt gekenmerkt door haar kleurrijke wijken en streetart. 

DAG 15 CITYWALK

Vandaag ga je met een lokale gids op pad om  Valparaiso te ontdekken. Onze gids kent de stad als geen ander en weet speciale plekken te vinden en bijzondere ontmoetingen te genereren. Je kunt een boottourtje maken om Valparaiso vanaf de zee te zien en kennis te maken met een populatie zeeleeuwen.

DAG 16 NAAR LUCHTHAVEN

Vandaag brengt een transfer je naar de luchthaven.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt deze reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen. 

Chili bouwstenen en excursies

Prijs

PRIJS VOOR CHILI HIGHLIGHTS

De prijs voor deze voorbeeldreis is per persoon en gebaseerd op twee personen die samen reizen in het laagseizoen en een kamer delen in comfortabele hotels. In je reisplan zal een overzicht worden opgenomen van de bijkomende kosten. 

REISDUUR

Aantal dagen: 16
Aantal overnachtingen: 15 

PRIJS

Reis: vanaf 2180,00 euro
Lokale vluchten: vanaf 193,00 euro

INCLUSIEF

Lokale vluchten
Overnachtingen
15x ontbijt
Genoemde transfers
Genoemde tours
Huurauto`s categorie SUV
24/7 assistentie

Reisvoorstel
EXCLUSIEF

Internationale vluchten
Niet genoemde maaltijden
Benzine/diesel huurauto`s
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Boekingskosten

Boek je reis