Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Chili en Argentinië wijnreis

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Chili en Argentinië wijnreis

DE BESTE WIJNHUIZEN VAN CHILI EN ARGENTINIË EN HEEL VEEL MEER

Uitgelezen reis om de wijnculturen van Chili en Argentinië te leren kennen. Je brengt bezoeken aan de beste wijnhuizen van Chili en Argentinië en proeft onze excelente wijnen, waaronder de carmenere, de heerlijke rode wijn die alleen in Chili geproduceerd wordt. Je ontdekt Santiago de Chile en Buenos Aires en overnacht op prachtige plekken. Reis voor iedereen die van wijnen houdt. Deze reis is ingericht als selfdrive en kan zonder huurauto worden uitgevoerd, maar dit beperkt je wel in je vrijheid.

Dit is een voorbeeldreis, wij kunnen deze reis geheel aan jouw wensen, ideeën en interesses aanpassen.

Chili en Argentinië wijnreis

WAT DEZE VOORBEELDREIS JE BIEDT

Een overzIcht van de overnachtingsplaatsen tijdens deze reis en een uitgebreide beschrijving van dag tot dag.

MAIPO VALLEI/COLCHAGUA

Dag 1: Aankomst Santiago
Dag 2: Santiago
Dag 3: Maipo vallei
Dag 4: Maipo vallei
Dag 5: Maipo vallei
Dag 6: Colchagua vallei
Dag 7: Colchagua vallei
Dag 8: Colchagua vallei
.

VALPARAISO/MAIPU/MERLO

Dag 9: Valparaiso
Dag 10: Valparaiso
Dag 11: Valparaiso
Dag 12: Santiago
Dag 13: Maipu
Dag 14: Maipu
Dag 15: Maipu
Dag 16: Merlo
.

SAN JAVIER/BUENOS AIRES

Dag 17: San Javier
Dag 18: San Javier
Dag 19: Belgrano
Dag 20: Belgrano
Dag 21: Cordoba
Dag 22: Cordoba
Dag 23: Buenos AIres
Dag 24: Buenos Aires
Dag 25: Naar luchthaven

Santiago de Chile

VERRASSENDE HOOFDSTAD VAN CHILI

Je reis begint in de hoofdstad, Santiago de Chile. Santiago de Chile ligt op 500 meter boven zeeniveauen is omringd door hoge Andesbergen.

DAG 1 AANKOMST SANTIAGO

Op de luchthaven ontmoet je je assistent en een prive tranfser brengt je naar je hotel. In de middag kun je op eigen gelegenheid de wijk rond het hotel verkennen. Vanaf de San Cristobal berg heb je een wijds uitzicht over de stad en de bergen. Er is een leuk beeldenpark aan de rivier de Mapoche. Je kunt de middag afsluiten met een hapje en een drankje de de levendige wijk Bellavista, niet ver van je hotel.

DAG 2 CITYWALK

In de ochtend ga je met een prive gids op pad om Santiago te verkennen. Een erg leuke introductie op de stad, maar ook op het land. Je wandelt langs de leuke en interessante plekken van het centrum en proeft lokale specialiteiten. Je gidst kan behalve over Santiago ook veel over Chili vertellen, over de historie, maar ook over actuele onderwerpen. Een relaxte ochtend die je verder voorbereid op je reis.

Maipo vallei

HET VOORGEBERGTE VAN DE ANDES EN WIJNEN

De stad uit, naar de voorlopers van de Andes en het eerste wijngebied.

DAG 3 PIRQUE

Vandaag haal je je huurauto op en rijd je naar de Maipo Vallei, het gebied van de voorlopers van de Andes en een mooi wijngebied, een mooi gebied en prettig om de eerste dagen van je reis rustig te wennen.

DAG 4 WIJNHUIZEN

Je bezoekt met een transfer de wijnhuizen Santa Rita en Concha y Toro. Concho y Toro zet haar wijnen ook in Nederland af. Je krijgt in beide wijnhuizen een erg leuke tour en natuurlijk proef je de heerlijke Chileense wijnen.

DAG 5 MAIPO VALLEI

Vandaag heb je de tijd de Maipo vallei verder te verkennen. Je kunt tot hoog in de vallei rijden, waar eenvoudige maar fijne warme baden zijn. Ook kun je naar het stuwmeer Yeso rijden, hier wordt het water voor Santiago opgevangen, een wonderschoon gebied in een desolaat landschap.

Colchagua vallei

DE BESTE WIJNHUIZEN EN EEN BIJZONDER MUSEUM

In de Colchagua vallei zijn de beste wijnhuizen van Chili te vinden. De vallei is vriendelijk en lieflijk.

DAG 6 COLCHAGUA

Je rijdt vandaag zuidwaarts, naar Santa Cruz in de Colchagua vallei. De komende nachten verblijf je in een fijn hotel bij één van de wijngaarden in het gebied dat bekend staat als het beste wijngebied van Chili, een mooie ervaring.

DAG 7 WIJNHUIZEN

Er staan vandaag twee wijnhuizen op het programma, Víu Manent en Montes, beiden uitstekende wijnhuizen, waar je natuurlijk weer wijnen proeft. Een transfer brengt je naar de wijnhuizen, zodat je rustig alle wijnen kunt proeven.

DAG 8 COLGHAGUA

Je hebt nog een dag in de vallei om de vallei verder te ontdekken. En om te genieten van het fijne hotel, voordat de reis weer verder gaat.

Valparaiso

KLEURRIJK EN ARTISTIEK

Leuke tussenstop in Valparaiso aan de Pacifische kust.

DAG 9 VALPARAISO

Je rijdt vandaag naar Valparaiso aan de Pacifische kust. Valparaiso is een leuke stad op vele heuvels gebouwd en wordt gekenmerkt door haar kleurrijke wijken en streetart. Je kunt er heerlijk rondslenteren en genieten van de uitzichten over de Pacifische oceaan en natuurlijk goed vis eten.

DAG 10 CITYWALK

Vandaag ga je met een lokale gids op pad om Valparaiso te ontdekken. Onze gids kent de stad als geen ander en weet speciale plekken te vinden en bijzondere ontmoetingen te genereren. In de middag kun je een boottourtje maken om Valparaiso vanaf de zee te zien en zeeleeuwen te spotten.

DAG 11 WIJNHUIS EMILIANA

Vandaag staat een bezoek aan het ecologische wijnhuis Emiliana op het programma. Er is weer een transfer die je daar brengt.

Santiago, Maipu en Merlo

SPECTACULAIRE RIT OVER DE ANDES EN ARGENTIJNSE WIJNEN

Je gaat voor een nacht terug naar Santiago en steekt met OV de Andes over. In de streek rond Mendoza kun je weer genieten van wijnen, nu de Argentijnse.

DAG 12 SANTIAGO

Vandaag rijd je terug naar Santiago de Chile en levert aan het eind van de dag de huurauto in. Je overnacht deze nacht in Santiago de Chile.

DAG 13 MAIPU

Een transfer brengt je naar het busstation en met OV steek je de Andes over naar Mendoza. Hier staat weer een huurauto klaar en je rijdt naar Maipu.

DAG 14/15 MAIPU

De streek rond Mendoza is de meest beroemde wijnstreek van Argentinië. Je gaat hier zelf op pad en kunt verschillende wijnhuizen bezoeken. In de de Uco vallei worden de beste wijnen van deze streek geproduceerd. Je kunt deze dagen ook meer van de Andes genieten.

DAG 16 MERLO

Je rijdt vandaag via San Luis naar Merlo. Het is een mooie rit over een goede weg. Je kunt onderweg San Luis verkennen. Merlo is een prettige stad, gesitueerd tussen de bergen en heeft een aangenaam microklimaat. Het is vooral de prachige omgeving die deze stad bijzonder maakt.

San Javier en Belgrano

RIT DOOR DE BERGEN EN MEER WIJN

.Je rijdt verder door deze mooie bergstreek met veel wijnhuizen.

DAG 17 SAN JAVIER

Je rijdt door een prachtig berglandschap met meertjes, riviertjes en olijfgaarden en komt door kleine dorpjes. Je overnacht op een prachtige plek in een posada, waar ook wijnen worden geproduceerd.

DAG 18 SAN JAVIER

De posada waar je overnacht biedt optioneel een wijnproeverij van haar eigen wijnen. Je kunt ook een mooie rit maken en meer wijnhuizen bezoeken, wandelen en optioneel paardrijden en kayakken.

DAG 19 BELGRANO

Weer een erg mooie rit, zigzag langs bergen en door valleien. Onderweg kun je mooi wandelen en mogelijk de condor spottten.

DAG 20 BELGRANO

Je kunt vandaag leuke wandelingen maken door dit mooie bergachtige gebied, door bossen, langs beekjes en naar een waterval.

Cordoba en Buenos Aires

EEN LAATSTE BERGRIT NAAR CORDOBA

Je kunt de alternatieve route via Alta Gracia naar Cordoba rijden, een slingerweg rond het stuwmeer Los Molinos. Daarna daal je af naar Cordoba.

DAG 21 CORDOBA

Een prachtige rit voert naar Cordoba, een prettige en levendige stad. Aan het eind van de dag lever je de huurauto hier in. Cordoba heeft een mooi koloniaal centrum, met kerken en kloosters, je kunt hier heerlijk ronddwalen.

DAG 22 CORDOBA

Je hebt vandaag de tijd zelf Cordoba te verkennen. Je reist met OV in een luxe nachtbus naar Buenos Aires. Deze route is vrij lang en landschappelijk niet zo interessant. Daarom zetten we op dit traject een nachtbus in.

DAG 23/24 BUENOS AIRES

Een transfer brengt je bij aankomst naar je hotel. Je hebt de rest van dag 23 om zelf Buenos Aires te verkennen. Dag 24 doe je een gedeelde fietstour door de stad en in de avond ga je op pad om méér te leren over de Argentijnse tango en kunt je ook zelf een dansje wagen.

DAG 25 NAAR LUCHTHAVEN

Een transfer brengt je naar de luchthaven.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt deze reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëChili

Prijs

PRIJS VOOR DEZE WIJNREIS

De prijs voor deze voorbeeldreis is per persoon en gebaseerd op twee personen die samen reizen in het laagseizoen en een kamer delen in comfortabele hotels. In je reisplan zal een overzicht worden opgenomen van de bijkomende kosten.

REISDUUR

Aantal dagen: 25
Aantal overnachtingen: 24

PRIJS

Reis: vanaf 3347,00 euro
Reis zonder lokale vluchten

INCLUSIEF

Overnachtingen
24x ontbijt
Genoemde transfers
Huurauto`s categiorie Sedan/SUV
Genoemde tours
Bezoeken genoemde wijnhuizen
24/7 assistentie

Reisvoorstel
EXCLUSIEF

Internationale vluchten
Niet genoemde maaltijden
Benzine/diesel huurauto`s
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Boekingskosten

Boek je reis