Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Bolivia bouwstenen en excursies

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Bolivia bouwstenen en excursies

INTERESSANTE OPTIES AAN JE REIS TOEVOEGEN

Je kunt je Bolivia reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Vraag informatie en prijzen om extra items aan je reis toe te voegen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken om zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Bolivia bouwstenen

VOEG LEUKE BOUWSTENEN AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante meerdaagse opties die je reis compleet kunnen maken.

RURRENABAQUE

De entree van het junglegebied van Bolivia. Wildlife, erg leuke excursies en fijne jungle lodges, waar je na een dag van excursies heerlijk kunt relaxen. Een ander stukje van Bolivia, een andere sfeer en een goede aanvulling op je reis naar Bolivia.

ZON EILAND

Isla del Sol of Zon eiland in het Titicacameer, waar volgens de overlevering de zon geboren is en ook de eerste Inca, de Manco Capac. Eiland vol cultuur en tradities. Er zijn hier geen wegen, je kunt het eiland alleen wandelend verkennen.

TAKESI TRAIL

De Takesi trail is een pittige meerdaagse wandeling van ca 4200 meter naar ca 1800 meter. Het grootste deel van de route gaat omlaag, door een zeer wisselend landschap, van ruig en leeg hoogland naar de weelderig laagland.

COROICO

Kleine plaats in het overgangsgebied naar het laagland. Het dorp is te bereiken over de oude route naar de Yungas, een spectaculaire rit over een smalle bochtige weg. Je ziet het landschap veranderen van kaal hoogland naar semi tropisch groen.

TUPIZA

Meerdaagse tour door het spectaculaire zuid Boliviaanse landschap. Je gaat in een jeep onderweg en doorkruist een gebied van meerkleurige rotsen en bergen, cactussen en vergezichten. Hier waan je je op een andere planeet.

ZOUTVLAKTE VAN UYUNI

Een rit over het dak van de wereld, door een desolaat maar zeer attractief landschap. Eén- en meerdaagse tours zijn mogelijk, met uitbreiding tot Chili. Uitgevoerd in een prive tour of in een gedeelde tour en met een ruime keuze aan hotelkwaliteiten.

Bolivia excursies

VOEG INTERESSANTE EXCURSIES AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruime assortiment aan interessante excursies die je reis compleet kunnen maken.

CITYWALK LA PAZ

Een citywalk met een locale gids is een leuke manier om La Paz te leren kennen. De nieuwe kabelbaan is een erg leuke manier om te genieten van de prachtige ligging van de stad. Verder bezoek je natuurlijk de highlights van de stad.

GOLFEN OP HOOGTE

Ben je een gecertificeerd golfer en houd je van een unieke golfervaring? La Paz heeft de hoogste golfbaan ter wereld op ruim 3600 meter. Het is verplicht golfkleding te dragen en ook het gebruik van een caddy is een verplichting.

TIAHUANACO

Leuke tour naar de pre Inca ruines van Tiahuanaco. Het is een mooie rit over de Altiplano naar het complex en ter plekke vind je voorbeelden van bijzondere architectuur van lang vervlogen tijden, waaronder een erg mooie zonnepoort.

BIKING THE DEATH ROAD

Spectaculaire fietstour van La Paz naar Coroico. Bijna de hele route is een afdaling. Makkelijk? Nee, zeker niet, het gaat gedurende 60 kiliometer grotendeels over een bochtige, niet geasfalteerde weg. Met mountainbike ervaring een aanrader.

CITYWALK SUCRE

Sucre is de mooie, witte, koloniale hoofdstad van Bolivia. Je wandelt met je lokale gids langs de mooiste gebouwen van de stad. Je brengt een bezoek aan een traditionele hoedenfabriek en je kunt het mooie weefmuseum bezoeken.

CITYWALK POTOSÍ

Een citywalk met een lokale gids is een leuke manier om Potosí  te leren kennen. Je wandelt door de mooie koloniale stad, over de pleinen en langs de kerken en kloosters die de stad herbergt en leert méér over de rijke historie van de stad.

MIJN CERRO RICO

De Cerro Rico is de imposante mijn van Potosí. Deze mijn wordt al meer dan 500 jaar geexploteerd. Een bezoek aan de mijn  is een bijzondere ervaring. Alles is bijna handwerk. Je maakt ook kennis met een aantal mijnwerkers.

JEEPTOUR TUPÍZA

Een leuke manier om méér van de omgeving van Tupíza te ontdekken. Je gaat met je chauffeur op pad en verkent het mooie gebied. De omgeving is uitgestrekt en herbergt prachtige bergformaties in vele kleuren.

PAARDRIJDEN TUPÍZA

Je kunt het gebied rond Tupíza ook in een leuke paardrijtour ontdekken. Je gaat onderweg met je gids en doet een tour van ca 3 uur. Een erg leuke manier om de omgeving te ervaren en één te zijn met de overweldigende natuur.

FUERTE DEL SAMAIPATA

El fuerte del Samaipata is een grote steen die door pre Inca en Inca culturen is bewerkt. De site is indrukwekkend en ligt in een mooi landschap met vergezichten. Leuke excursie om over de inheemse culturen te leren.

PARK AMBORÓ

Mooi nationaal park met de reuzenvarens bij Samaipata. Je wandelt met een gids in een gebied met varens tot 12 meter hoog, een unieke ervaring. Erg mooi en groen gebied en een leuke wandeling met veel uitleg.

ZONDAGMARKT TARABUCO

Op zondagen kun je de traditionele markt in Tarabuco bezoeken. Het is een samenkomst van de inheemse bevolking, waar ze hun producten verkopen en socializen. Tarabuco is bekend om haar weefwerk.