Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Themareizen

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Themareizen

ONZE MEEST POPULAIRE THEMAREIZEN

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

Absoluut natuur

ABSOLUUT SPECTACULAIRE PUUR NATUUR REIZEN

De meeste van onze reizen zijn gericht op de natuur. Een aantal reizen is samengesteld met het specifieke thema natuur, reizen die puur natuur bezoeken.

BOLIVIA EN CHILI

Reis van Santa Cruz in het laagland van Bolivia, over het dak van de wereld naar Santiago de Chile. Je reist door een subtropisch gebied naar de hoge Andes. Een grote verscheidenheid aan landschappen.

BOLIVIA NATIONALE PARKEN

Reis langs de vijf mooiste natuurparken van Bolivia. Een reis langs natuur en wildlife met kans op het spotten van dieren. De jungle, het tussengebied en het hoogland, met elk eigen kwaliteiten.

BRAZILIË AMAZONE

Uitgebreide Amazone reis. Je komt op alle mooie plekken langs de Amazone. Je verplaatst je veelal per boot. Vanaf de rivier zie je het landschap aan je voorbijglijden en heb je alle tijd het goed te observeren.

BRAZILIË PUUR NATUUR

Deze reis brengt je naar de natuur highlights van Brazilië. Iguazú, de Pantanal en het Amazonegebied. Uitstekende mogelijkheden om wildlife te observeren en te genieten van een overweldigende natuur.

CHILI CARRETERA AUSTRAL

Spectaculaire selfdrive door een relatief weinig bereisd gebied, langs gletsjers, fjorden, vulkanen en meren. Overweldigende natuur, mooie natuurparken onderweg, goede wandelmogelijkheden.

CHILI HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Chili in één reis. Het noorden met de Atacama woestijn en Chileens Patagonië met o.a. Torres del Paine. Een erg complete reis met de uitersten van Chili, overweldigende en gevarieerde natuur.

CHILI WOESTIJNROUTE

Selfdrive route om de Atacama woestijn in al haar schoonheid te ervaren en de highlights en de minder bekende wonderen te ontdekken. Spectaculaire natuur, relatief weinig bereisd gebied, kleine hotels op prachtige plekken.

PERU HET NOORDEN

Een bijzondere reis die zich richt op natuur met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en activiteiten. Een route door een fantastische natuur, langs kleine, traditionele dorpen en langs verscholen wonderen.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Ontdek de schoonheid en puurheid van Argentijns en Chileens Patagonië met haar uitgestrektheid en bijzondere gebergtes, gletsjers, fjorden en meren. Veel mooie wandelmogelijkheden, overweldigende natuur.

Andescultuur

DOMPEL JE ONDER IN DE KLEURRIJKE ANDESCULTUUR

Leuke reizen waarin je het leven en de mensen van de hoge Andes leert kennen.

BOLIVIA ACTIEF

Reis langs een aantal highlights van Bolivia, maar beslist ook off the beaten track, waar je dicht bij de mensen komt. Complete reis om kleurrijk Bolivia in al haar facetten te ontdekken en kennis te maken met de mensen.

BOLIVIA EN CHILI

Een reis die de overweldigende natuur van beide landen samenbrengt. Je begint in het laagland van Bolivia en reist via de bijzondere zoutvlakte van Uyuni naar San Pedro de Atacama, een spectaculaire rit over het dak van de wereld.

BOLIVIA HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Bolivia in één reis samengevat. Je ontdekt de bijzondere en kleurrijke cultuur van dit land en haar mensen. Contact met de plaatselijke bevolking is voor ons belangrijk, het maakt je reis compleet.

PERU ALTERNATIEF

De hoogtepunten van Peru, met een aantal leuke off the beaten track bestemmingen en activiteiten. In deze reis staan het lokale leven en de lokale gebruiken centraal, erg leuke manier om het mooie land Peru te leren kennen.

PERU HET NOORDEN

Een bijzondere reis die zich richt op natuur met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en activiteiten. Een route door een fantastische natuur, langs traditionele dorpen en langs diep verscholen natuurwonderen.

PERU HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Peru in één reis, met opties om het echte lokale leven in de hoge Andes te leren kennen. Je reist van de kust tot hoog in de Andes en maakt kennis met de bewoners en hun vaak bijzondere lokale gebruiken.

Natuur en cultuur

DE BESTE COMBINATIE VAN NATUUR EN CULTUUR

Deze reizen richten zich op een goede combinatie van natuur en cultuur. Je bereist de mooiste delen van het land en leert de lokale, vaak kleurrijke bevolking kennen. Er zijn op sommige plaatsen mogelijkheden voor een homestay.

BOLIVIA ACTIEF

Reis langs een aantal highlights van Bolivia, maar beslist ook off the beaten track, waar je dicht bij de mensen komt. Complete reis om kleurrijk Bolivia in al haar facetten te ontdekken en kennis te maken met de mensen.

BOLIVIA HIGHLIGHTS

De highlights van Bolivia in één reis samengevat. Je ontdekt de bijzondere en kleurrijke cultuur van dit land en haar mensen. Contact met de plaatselijke bevolking is voor ons belangrijk, het maakt je reis compleet.

PERU ALTERNATIEF

De hoogtepunten van Peru, met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en ervaringen. In deze reis maak je echt kennis met de plaatselijke bevolking en haar lokale activiteiten, erg leuke manier om Peru te ontdekken.

Speciale reizen

MOTORREIZEN, VISREIZEN, MEERDAAGSE TREKKINGS EN MEER

Wij organiseren ook met veel plezier en kundigheid de reis die geheel binnen jouw manier van reizen of jouw interesses ligt. Dit kan met vervoer te maken hebben, maar ook met een speciale wens of idee. Wij hebben ook goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld jubileumreizen.

CAMPERREIZEN

Met je eigen vervoer door het mooie Chili of Argentiniëreizen. Niet afhankelijk zijn van hotels? Het kan! Mooie mogelijkheden voor toerisme off the beaten track. Vraag ons de uitgebreide mogelijkheden.

FIETSREIZEN

Chili heeft ook een aantal mooie fietsroutes. Je moet wel tegen een beetje wind en regen kunnen, maar fietsen in Chili is een goede manier om de overweldigende natuur in je op te nemen.

HUWELIJKSREIZEN

Houd je van een onaangetaste natuur en zoek je een huwelijksreis die hierbij past? Chili is je land! Zoveel mooie mogelijkheden om je huwelijksreis echt helemaal onvergetelijk te maken.

MEERDAAGSE TREKKINGS

Volop mogelijkheden voor meerdaagse trekkings in Bolivia, Chili en Peru. Maak ons je wensen kenbaar en we maken een reisplan voor je dat geheel op jouw interesses en ideeën is afgestemd.

MOTORREIZEN

Met de motor de Carretera Austral rijden? Of de woestijnroute vanuit Santiago de Chile naar het uiterste noorden van Chili? Natuurlijk is dat mogelijk en we organiseren het graag voor je.

VISREIZEN

Vissen in de ruige regio van Aysen? Er zijn in Chili erg veel mogelijkheden om op prachtige plekken te vissen. Tentje in een ruige natuur, goede sfeer en in de avond een BBQ met een biertje of een wijntje? Het kan!

Wijnreizen en astronomie

BEZOEK DE BESTE WIJNHUIZEN EN PROEF DE BESTE WIJNEN OF KIES VOOR STERREN KIJKEN

Onze meest populaire wijnreizen met overnachtingsmogelijkheden bij de wijnhuizen zelf en een erg leuke astronomische reis.

CHILI ASTRONOMIE

Het noorden van Chili heeft uitzonderlijke mogelijkheden om sterren te kijken. De omstandigheden zijn ideaal door de doorgaans onbewolkte luchten. Mooie reis met de mogelijkheid een aantal observatoria te bezoeken.

CHILI WIJNREIS

Reis langs verschillende wijnhuizen in de belangrijkste wijnregio`s van Chili. Je bezoekt een aantal van de beste wijnhuizen en proeft natuurlijk de lekkerste Chileense wijnen en overnacht twee nachten bij een fantastisch wijnhuis.

CHILI EN ARGENTINIË WIJNREIS

Erg leuke wijnroute van Santiago de Chile naar Buenos Aires. Je bezoekt een aantal van de beste wijnhuizen en proeft de heerlijke wijnen. Een aantal overnachtingen zijn bij de wijnhuizen zelf. Met een spectaculaire rit over de Andes.

Woestijnreizen

DE SPECTACULAIRE ATACAMA WOESTIJN

Onze mooiste woestijnreizen. Voor de liefhebber van ruimte en indrukwekkende landschappen en sterrenluchten.

BOLIVIA EN CHILI

Een reis die de overweldigende natuur van beide landen samenbrengt. Je begint in het laagland van Bolivia en reist via de zoutvlakte van Uyuni naar San Pedro de Atacama, een waarlijk spectaculaire rit over het dak van de wereld.

CHILI WOESTIJNROUTE

Complete route om de Atacama woestijn te ontdekken. Spectaculaire natuur, relatief weinig bereisd en erg goede off the beaten track mogelijkheden. Een uitgestrekt landschap van vergezichten met vulkanen, hooglandmeren en geisers.

NOORD ARGENTINIË EN CHILI

Fantastische combinatiereis die het beste van het noorden van Argentinië en Chili samenbrengt. In beide landen strekt de woestijn zich voor je uit en je ontdekt alle bijzondere plekken in dit speciale, zeer gevarieerde landschap.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOT AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëBoliviaBraziliëChiliPeru