Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Chili

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Chili

RUIMTE EN EEN OVERWELDIGENDE NATUUR

Als je van ruimte en een overweldigende en gevarieerde natuur houdt, dan is Chili jouw land. Met in het noorden de wonderbaarlijk mooie Atacama woestijn en in het zuiden de overweldigende uitgestrektheid van Patagonië. Het midden van het land biedt mogelijkheden om dichtbij de Andes te komen, wijnhuizen te bezoeken en het Merengebied te verkennen. Een ontwikkeld land, een ongekend mooie natuur en een vriendelijke en behulpzame bevolking. 

Chili rondreizen

ONZE MEEST POPULAIRE REIZEN IN CHILI

Onderstaande reizen zijn voorbeelreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Chili in één reis. Het noorden met de Atacama woestijn en Chileens Patagonië met o.a. Torres del Paine. Een complete reis om de hoogtepunten van dit bijzondere land te leren kennen. Deze reis kan met of zonder huurauto worden uitgevoerd.

CARRETERA AUSTRAL

Spectaculaire selfdrive door een relatief weinig bereisd gebied met fjorden, gletsjers, vulkanen, meren en rivieren. Overweldigende natuur, heel veel ruimte, vriendelijke en behulpzame bewoners. Veel mooie natuurparken met prima wandelmogelijkheden.

WOESTIJNROUTE

Selfdrive route om de Atacama woestijn in al haar schoonheid te ontdekken, de highlights en ook de minder bekende wonderen. Spectaculaire natuur, relatief weinig bereisd, kleine hotels, een zeer complete reis. Deze reis kunnen we ook korter en zonder huurauto uitvoeren.

Chili combinatiereizen

SPECTACULAIRE COMBINATIEREIZEN MET ARGENTINIË EN BOLIVIA

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je wensen, iteresses en ideeën worden aangepast.

NOORD ARGENTINIË EN CHILI

Fantasische combinatiereis die het beste van het noorden van Argentinië en Chili samenbrengt. Met de mogelijkheid om ook Buenos Aires te leren kennen. Mogelijk als spectaculaire selfdrive, maar is ook zonder huurauto mogelijk.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Leer de schoonheid van Patagonië kennen met haar bijzondere gebergtes, gletsjers en meren. Veel highlights en uitzonderlijke wandelmogelijkheden. De mogelijkheid om Buenos Aires te ontdekken. Mogelijk als selfdrive, maar ook zonder huurauto.

BOLIVIA EN CHILI

Een reis die de overweldigende natuur van beide landen en de bijzondere cultuur van Bolivia samenbrengt. Je reist door langs de route van Che Guevara naar de hoogvlakte van de Andes en steekt deze letterlijk over. Deze reis is niet geschikt als selfdrive.

Chili themareizen

EEN SELECTIE VAN ONZE THEMAREIZEN

Wij kunnen reizen met een speciaal thema samenstellen. Onderstaande reizen ziin voorbeelden, het kan natuurlijk ook een reis met jouw thema zijn.

ASTRONOMIE

Het noorden van Chili heeft uitzonderlijke mogelijkheden om sterren te kijken. De omstandigheden zijn ideaal door de doorgaans onbewolkte luchten. Er zijn observatoria in de Elqui vallei, bij Antofagasta en rond San Pedro de Atacama. Een groot aantal kun je bezoeken.

WIJNREIS CHILI

Chili verbouwt druiven voor haar wijn en voor haar pisco en heeft een aantal bijzondere en fantastische wijnhuizen, zowel in de Centrale Vallei als verder naar het noorden, waar je natuurlijk de heerlijke wijnen kunt proeven. Bij een aantal wijnhuizen kun je ook overnachten, vaak op erg bijzondere locaties.

WIJNREIS CHILI EN ARGENTINIË

Erg leuke combinatiereis met de beste wijnhuizen van Chili en Argentinië met de mogelijkheid de wijnen te proeven en de oversteek van de Andes tussen Santiago de Chile en Mendoza, een fantastiche rit dwars door de Andes. Verblijf bij een aantal prachtig gelegen wijnhuizen.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursis. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Chili bouwstenen en excursies

Chili accommodaties

EEN SELECTIE VAN ONZE ACCOMMODATIES IN CHILI

Wij selecteren onze accommodaties met zorg. Wij gebruiken zoveel mogelijk kleine, duurzame hotels op bijzondere plekken. Natuurlijk zijn er veel meer hotels mogelijk, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw reis.

CARMENERE ECO BOUTIQUE

Kleinschalig hotel dichtbij het centrum van Santiago de Chile. De ligging, de rust en fijne buitenruimtes, de vriendeljkheid, het grandioze ontbijt en de ver doorgevoerde duurzaamheidsformule zijn de kracht van dit hotel. 

HOSTERIA TERCERA BARRANCA

Prachtig gelegen lodge, in de omgeving van Torres del Paine. Fantastische uitzichten vanuit de kamers, een fijn restaurant en een zeer gedreven en vriendelijke staf maakt deze accommodatie altijd zeer favoriet bij onze reizigers.

PATAGONIA HOUSE

Erg fijne lodge met altijd goede commentaren langs de Carretera Austral. De ligging, de behulpzaamheid en persoonlijke aandacht van het personeel en het uitzonderlijk goede ontbijt worden altijd zeer gewaardeerd door onze reizigers.

Chili praktische informatie

INFORMATIE DIE JE KAN HELPEN JE REIS GOED TE PLANNEN EN VOOR TE BEREIDEN

Plan je reis met zorg en ga goed voorbereid op reis. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wij helpen je graag je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Chili praktische informatie