Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Reisvoorwaarden

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Reisvoorwaarden

ONZE REISVOORWAARDEN OP EEN RIJTJE

Lees onze reisvoorwaarden voor je je reis boekt. Als er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op.

Meer informatieBoek nu je reis
REISVOORSTEL EN OFFERTE

Naar aanleiding van je verzoek, maken wij een reisvoorstel met offerte. In het reisvoorstel doen we op basis van jouw wensen een voorstel voor hotels en nemen we de eventuele bijkomende kosten op. Het reisvoorstel heeft een digitaal formaat, dat je later als reisplan in je mobiele telefoon of tablet kunt downloaden. Wij sturen het reisvoorstel tevens in .pdf-formaat. Onze offerte heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. Na 14 dagen behouden wij ons het recht om de reissom aan te passen.

JE REIS BOEKEN

Als het reisvoorstel geheel naar wens is, kun je je reis boeken via het formulier boek je reis. Vul de gegevens secuur in, wij gebruiken deze gegevens om de reserveringen uit te zetten, waaronder eventuele binnenlandse vluchten. 

RESERVERINGEN

Na ontvangst van het boekingsformulier, zetten wij de reserveringen uit. Mocht één van de gewenste services niet beschikbaar zijn, nemen wij contact met je op om een alternatief te overleggen en eventuele meerkosten te communiceren. 

AANBETALING

Als alle services geboekt zijn, ontvang je van ons de factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale reissom plus de totale som van de binnenlandse vluchten en eventuele andere services die in het reisplan zijn opgenomen en niet annuleerbaar zijn. Deze services worden in het reisplan gespecificeerd. De boekingskosten voor een landarrangement bedragen 25,00 euro per persoon met een maximum van 75,00 euro. Deze kosten worden op de factuur van de aanbetaling meegenomen. Je betaalt met een internationale overschrijving naar onze bankrekening in Chili, de kosten voor de overschrijving zijn voor jouw rekening. De aanbetaling moet binnen 7 werkdagen na ontvangst van de factuur op onze rekening bijgeschreven zijn.

BETALING RESTERENDE REISSOM

Een maand voor vertrek ontvang je van ons de factuur voor de betaling van de resterende reissom. Je betaalt met een internationale overschrijving naar onze bankrekening in Chili, de kosten voor de overschrijving zijn voor jouw rekening. De aanbetaling moet binnen 7 werkdagen na ontvangst van de factuur op onze rekening bijgeschreven zijn. Mocht je reis binnen 4 weken na boeking aanvangen, vervalt de aanbetaling en betaal je direct de volledige reissom.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Mocht je na boeking van je reis genoodzaakt zijn je reisovereenkomst geheel of gedeeltelijk te annuleren, moet dit schriftelijk gecorrespondeerd worden, bij voorkeur per email.

Bij annulering gelden de volgende kosten:
Tot 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom met een minimum van 200 euro.
30-59 dagen voor vertrek: 50% van de reissom met een minimum van 200 euro.
15-29 dagen voor vertrek: 75% % van de reissom met een minimum van 200 euro.
0-14 dagen voor vertrek: 100% van de reissom

Binnenlandse vluchten en sommige ferries/cruises vallen niet onder deze annuleringsvoorwaarden en zullen altijd 100% moeten worden betaald. Uitzonderingen op de annuleringsvoorwaarden worden in het reisplan kenbaar gemaakt.

Wanneer in een reservering die voor meerdere personen geboekt is, één of meer personen annuleren, kan het voorkomen dat de overige deelnemers meerkosten zullen moeten betalen, bijvoorbeeld omdat de bezetting in het hotel wijzigt of omdat de vaste kosten van de reis nu over minder deelnemers verdeeld worden.

REISBESCHEIDEN EN VERDERE INFORMATIE

Wij vullen de gegevens van het reisvoorstel aan met veel meer informatie over de te bezoeken plaatsen en met veel praktische informatie. Deze uitgebreide informatie ontvang je in digitale vorm en in .pdf-formaat, ca 2 weken voor vertrek, samen met eventuele vlieg-, bus- en ferrytickets en vouchers. In sommige situaties zul je informatie in het hotel van aankomst overhandigd krijgen of bij de receptie van het hotel van aankomst vinden. Dit wordt natuurlijk met je gecommuniceerd.

REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING

Wij stellen het afsluiten van een reisverzekering verplicht voor alle deelnemers aan de reis. Een annuleringsverzekering stellen wij niet verplicht, maar wij raden je met klem aan deze af te sluiten. Zorg dat je een goede ziekte- en ongevallenverzekering hebt, voor je je reis aanvaardt.

PASPOORTEN, VISA, GEZONDHEID EN INENTINGEN

Zorg dat je over de juiste reisbescheiden beschikt voor het land waar je naar toe reist. Je kunt hierover meer lezen in de praktische informatie van elk afzonderlijk land. Het is belangrijk dat je je hierover informeert, je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste reispapieren. Overleg met de je huisarts, GGD of met Thuisvaccinatie over eventuele noodzakelijke vacinaties. Voor reizen die naar hoogte gaan, adviseren we je bij twijfel over je gezondheid op hoogte, voor je je reis boekt je huisarts te raadplegen.

INTERNATIONAAL RIJBEWIJS

Voor selfdrives is een internationaal rijbewijs niet echt noodzakelijk, maar we adviseren je een internationaal rijbewijs aan te vragen. Een internationaal rijbewijs kan bij een calamiteit problemen aanzienlijk verminderen.

FLEXIBELE BOEKINGSVOORWAARDEN COVID-19 

Wij hanteren tijdens de onzekerheid rondom Covid-19 flexibele boekingsvoorwaarden. Als je een reis met vertrek in 2021 boekt, kun je tot een maand voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren als het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken tot een maand voor vertrek (nog steeds) rood of oranje is. Voor een aantal bestemmingen geldt, dat je met een oranje reisadvies veilig kunt reizen. Als je binnen een maand voor vertrek beslist de reis te maken naar een land met een oranje reisadvies, dan gaan we ervan uit dat je de reis gaat maken en heb je niet meer de mogelijkheid de reis kosteloos te annuleren of om te boeken en je betaalt het restant van de reissom. Voor binnenlandse vluchten en cruises en voor sommige hotels en services kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Hierover zullen we je in het reisvoorstel informeren. Kijk ook naar onze adviezen voor reizen tijdens Covid-19.