Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Brazilië bouwstenen en excursies

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Brazilië bouwstenen en excursies

INTERESSANTE OPTIES AAN JE REIS TOEVOEGEN

Je kunt je Brazilië reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Vraag informatie en prijzen om extra items aan je reis toe te voegen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Brazilië bouwstenen

VOEG LEUKE BOUWSTENEN AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante meerdaagse opties die je reis compleet kunnen maken..

WATERVALLEN IGUAZÚ

Iguazú betekent grote wateren in de taal van de oorspronkelijke bewoners en grote watervallen zijn het. Rond de 300 watervallen met een hoogte van 80 meter. Aan de Argentijnse kant kom je heel dichtbij, aan de Braziliaanse kant een prachtig overzicht.v

PANTANAL

Wetlandgebied dat in de regentijd vol loopt met water. Het terugtrekkende water laat vele poeltjes achter, leven voor veel dieren. Veel wildlife, waaronder de jaguar, veel bijzondere vogels, goede lodge, vissen op piranha`s. Voor de natuurliefhebber.

ILHA GRANDE

Eiland een paar uur van Rio de Janeiro. Het eiland heeft geen infrastructuur voor verkeer, je doet alles te voet. Verschillende apensoorten, waaronder de marmorset. Leuke wandelingen, snorkelen en prachtige stranden.

JEZUÏTISCHE MISSIE RUÏNES

Meerdaags bezoek aan de bijzondere ruïnes van de missiekloosters in Paraguay. Je bezoekt de ruïnes van Trinidad en Jesus de Tavarangue met een lokale gids. Bijzondere bouwwerken in een mooi groen landschap van rode aarde.

AMAZONE

Laat je verrassen door de overweldigende natuur van het uitgestrekte Amazone gebied van Brazilië. Er zijn mogelijkheden voor kortere en langere tours met de kans op het zien van wildlife en veel verschillende soorten vogels.

CARNAVAL RIO DE JANEIRO

Wil je het grootste carnaval van de wereld meemaken? Kom dan naar het carnaval van Rio de Janeiro. Dagen lang klinken de opzwepende sambaklanken van vroeg tot laat in de straten van Rio en presenteren de dansers en bands zich op hun mooist.

Brazilië excursies

VOEG INTERESSANTE EXCURSIES AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante excursies die je reis compleet kunnen maken.

FIETSTOUR RIO DE JANEIRO

Erg leuke manier om Rio te verkennen. In een gegidste tour peddel je in een kleine groep met lokale gids langs de leuke en bijzondere plekken van de stad. Je leert meer over het leven van de Cariocas, de inwoners van Rio de Janeiro.

PAN DE AZUCAR

Ga met een kabelbaan de Pan de Azucar berg op voor fantastische uitzichten over de stad. Je kunt het Christusbeeld op de Corcovado berg zien staan. Spectaculair om het hier donker te zien woren en te zien hoe de stad langzaam wordt verlicht.

CORCOVADO

Een treintje en roltrappen brengen je naar de top van de Corcovado berg, van waar je een spectaculair uitzicht hebt over de stad. Je ziet de Corcovado berg en het Maracana stadion en kijkt uit over de verschillende baaien van de stad.

FAVELAS RIO DE JANEIRO

In Rio de Janeiro woont ongeveer een vijfde van de bevolking in favelas. Het zijn feitelijk gewone woonwijken met alle nodige voorzieningen. Een bijzondere manier om meer te leren over het leven van de Brazilianen.

SAMBA SHOW

Samba is de muziek van Brazilië en het is voor de Brazilianen bijna een manier van leven. Prachtige kostuums, opzwepende muziek, sensuele bewegingen, een prima atmosfeer om in bijzondere Braziliaanse sferen te komen.

OVERVLUCHT RIO DE JANEIRO

Van de Pan de Azucar naar de Corcovado en terug of een langere vlucht, er zijn verschillende mogelijkheden voor overvluchten in Rio de Janeiro. Bijzondere manier om een goede overview over de stad te krijgen.

BOOTTOUR IGUAZÚ

Spectaculaire boottour direct onder een van de grootste watervallen van Iguazú. Tijdens deze tour ervaar je de kracht van het water. Je houdt het niet droog, je bewaart je spullen in een waterdichte tas.

OVERVLUCHT IGUAZÚ

Om te begrijpen waar al dat water vandaag komt en hoe het zich een weg naar beneden baant, is een overvlucht over de watervallen een goede optie. Een korte vlucht, maar elke seconde waard.

VOGELPARK IGUAZÚ

Brazilië heeft een grote verscheidenheid aan vogels en de meeste kun je observeren in het vogelpark van Iguazú. Je volgt een route door het park- Een leuke plek voor de vogelliefhebber.

ITAIPU DAM

Indrukwekkende dam, op één na grootste van de wereld, die voor een groot deel van de stroomvoorziening van Brazilië en Paraguay zorgt. Goede video introductie, goede tour en je hebt grote kans een groep capibara`s te zien.

PICO DE PAPAGAIO

Een uitdaging, de beklimming van de Pico de Papagaio op Ilha Grande. Je gaat vroeg op pad en wandelt door een dicht bos omhoog. Verder omhoog zijn er prachtige uitzichten. Als je durft, kun je een foto laten maken op de snavel van de berg.

SNORKELEN BONITO

Snorkelen in de kristalheldere riviertjes van Bonito. Je hoeft er weinig voor te doen, er is een stroming die je meeneemt, je hoeft alleen maar om je heen te kijken. Geen tropische vissen, wel de locale soorten, vaak deinend op de stroom.