Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Bestemmingen

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Bestemmingen

SPECIALISTEN IN REIZEN NAAR ARGENTINIË, BOLIVIA, BRAZILIË, CHILI EN PERU

Onze specialiteit is Chili, het land waar we gevestigd zijn. Met onze uitgebreide persoonlijke kennis van het Zuid-Amerikaanse continent, organiseren we ook met veel succes reizen naar landen die een connectie hebben met Chili, zoals Argentinië, Bolivia, Brazilië en Peru. We kunnen een volledige reis in deze landen organiseren, maar er zijn ook een aantal interessante combinaties mogelijk. Daarnaast zijn er verschillende leuke mogelijkheden voor selfdrives en themareizen.

ARGENTINIË

Zeer gevarieerde natuur, sprankelend Buenos Aires, lekker eten, goede wijnen. Genieten van de natuur en het goede leven in al haar facetten.

BOLIVIA

Combinatie van cultuur, natuur en de tradities van de imposante Andes. Een land om je elke dag te verwonderen, in de natuur en met de mensen.

BRAZILIË

Imposante natuur, bijzondere highlights, vrolijke samba-klanken, goudgele stranden, verborgen wonderen op onverwachte plekken.

CHILI

Uitgestrektheid, ruimte en een overweldigende natuur. Veel verborgen off the beaten track wonderen. Ongestoord genieten in puur natuur.

PERU

Land van natuur, cultuur en mystiek. Natuurlijk Machu Picchu, maar er zijn natuurlijk ook veel goede off the beaten track mogeljkheden.

COMBINATIEREIZEN

Veel leuke combinaties van landen mogelijk. Kies voor een thema of voor een aaneenschakeling van verschillende bijzondere ervaringen.

SELFDRIVES

Vooral Argentinië en Chili zijn erg geschikt om met een huurauto te verkennen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel in het noorden als in het zuiden.

THEMAREIZEN

We bieden een aantal leuke themareizen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een thema aangeven en wij stellen je reis rond dit thema samen.

JOUW BESTEMMING

Misschien weet je al precies wat je wilt zien. Geef ons je wensen door en wij maken jouw unieke reisplan, geheel op maat en geheel vrijblijvend.