Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Chili Wijnreis

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Chili Wijnreis

DE BESTE WIJNHUIZEN VAN CHILI EN HEEL VEEL MEER

Uitgelezen reis om de wijncultuur van Chili te leren kennen. Je brengt bezoeken aan de beste wijnhuizen van Chili en proeft onze excelente wijnen, waaronder de carmenere, de heerlijke rode wijn die alleen in Chili geproduceerd wordt. Je ontdekt Santiago de Chile en de kust en overnacht op prachtige plekken. Je bezoekt ook een pisco distilleerderij, waar de Chileense witte druiven worden verwerkt tot het lokale gedestileerd pisco. Reis voor iedereen die van wijnen houdt. Deze reis is ingericht als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd.

Dit is een voorbeeldreis, wij kunnen deze reis geheel aan jouw wensen, ideeën en interesses aanpassen.

Chili Wijnreis

WAT DEZE VOORBEELDREIS JE BIEDT

Een overzIcht van de overnachtingsplaatsen tijdens deze reis en een uitgebreide beschrijving van dag tot dag.

MAIPO VALLEI

Dag 1: Aankomst Santiago
Dag 2: Santiago
Dag 3: Maipo vallei
Dag 4: Maipo vallei
Dag 5: Maipo vallei
Dag 6: Colchagua vallei

COLCHAGUA/VALPARAISO

Dag 7: Colchagua vallei
Dag 8: Colchagua vallei
Dag 9: Valparaiso
Dag 10: Valparaiso
Dag 11: Valparaiso
Dag 12: La Serena

ELQUI VALLEI

Dag 13: Elqui vallei
Dag 14: Elqui vallei
Dag 15: Elqui vallei
Dag 16: Santiago
Dag 17: Naar luchthaven
.

Santiago de Chile

VERRASSENDE HOOFDSTAD VAN CHILI

Je wijnreis begint in de hoofdstad, Santiago de Chile. Santiago de Chile ligt op 500 meter boven zeeniveauen is omringd door hoge Andesbergen.

DAG 1 AANKOMST SANTIAGO

Op de luchthaven wacht een chauffeur je op die je in een prive tranfser naar je hotel brengt. In de middag kun je op eigen gelegenheid de wijk rond het hotel verkennen. Vanaf de San Cristobal berg heb je een wijds uitzicht over de stad en de bergen. Er is een beeldenpark aan de rivier de Mapoche. Je kunt de middag afsluiten met een hapje en een drankje de levendige wijk Bellavista, niet ver van je hotel.

DAG 2 CITYWALK

In de ochtend ga je met een prive gids op pad om Santiago te verkennen. Een erg leuke introductie op de stad, maar ook op het land. Je wandelt langs de leuke en interessante plekken van het centrum en proeft lokale specialiteiten. Je gids kan behalve over Santiago ook veel over Chili vertellen, over de historie, maar ook over actuele onderwerpen. Een relaxte ochtend die je verder voorbereid op je reis.

Maipo vallei

HET VOORGEBERGTE VAN DE ANDES EN WIJNEN

De stad uit, naar de voorlopers van de Andes en het eerste wijngebied.

DAG 3 PIRQUE

Vandaag haal je je huurauto op en rijd je naar de Maipo Vallei, het gebied van de voorlopers van de Andes en een mooi wijngebied, een mooi gebied en prettig om de eerste dagen van je reis rustig te wennen.

DAG 4 WIJNHUIZEN

Je bezoekt met een transfer de wijnhuizen Santa Rita en Concha y Toro. Concho y Toro zet haar wijnen ook in Nederland af. Je krijgt in beide wijnhuizen een erg leuke tour en natuurlijk proef je de heerlijke Chileense wijnen.

DAG 5 MAIPO VALLEI

Vandaag heb je de tijd de Maipo vallei verder met je huurauto te verkennen. Je kunt tot hoog in de vallei rijden, waar eenvoudige maar fijne warme baden zijn. Ook kun je naar het stuwmeer Yeso rijden, hier wordt het water voor Santiago opgevangen, een wonderschoon gebied in een desolaat landschap.

Colchagua vallei

DE BESTE WIJNHUIZEN EN EEN BIJZONDER MUSEUM

In de Colchagua vallei zijn de beste wijnhuizen van Chili te vinden. De vallei is vriendelijk en lieflijk.

DAG 6 COLCHAGUA VALLEI

Je rijdt vandaag zuidwaarts, naar Santa Cruz in de Colchagua vallei. De komende nachten verblijf je in een fijn hotel bij één van de wijngaarden in het gebied dat bekend staat als het beste wijngebied van Chili, een mooie ervaring.

DAG 7 WIJNHUIZEN

Er staan vandaag twee wijnhuizen op het programma, Víu Manent en Montes, beiden uitstekende wijnhuizen, waar je natuurlijk weer wijnen proeft. Een transfer brengt je naar de wijnhuizen, zodat je rustig alle wijnen kunt proeven.

DAG 8 COLGHAGUA VALLEI

Je hebt nog een dag in de vallei om de vallei verder te ontdekken. En om te genieten van het fijne hotel, voordat de reis weer verder gaat.

Valparaiso

KLEURRIJK EN ARTISTIEK

Leuke tussenstop in Valparaiso aan de Pacifische kust.

DAG 9 VALPARAISO

Je rijdt vandaag naar Valparaiso aan de Pacifische kust. Valparaiso is een leuke stad op vele heuvels gebouwd en wordt gekenmerkt door haar kleurrijke wijken en streetart. Je kunt er heerlijk rondslenteren en genieten van de uitzichten over de Pacifische oceaan en natuurlijk goed vis eten.

DAG 10 CITYWALK

In de ochtend ga je met een lokale gids op pad om Valparaiso te ontdekken. Onze gids kent de stad als geen ander en weet speciale plekken te vinden en bijzondere ontmoetingen te genereren. In de middag kun je een boottourtje maken om Valparaiso vanaf de zee te zien en zeeleeuwen te spotten. 

DAG 11 WIJNHUIS EMILIANA

Vandaag staat een bezoek aan het ecologische wijnhuis Emiliana op het programma. Er is weer een transfer die je daar brengt.

Elqui vallei en naar Santiago

LIEFLIJKE EN MYSTIEKE VALLEI

De Elqui vallei is het gebied waar een groot deel van Chili´s witte druiven wordt verbouwd, hoofdzakelijk voor de productie van pisco, een Chileens gedestilleerd.

DAG 12 LA SERENA

Vandaag gaat het noordwaarts, naar La Serena. La Serena heeft een leuk koloniaal centrum en een mooie kust.

DAG 13 ELQUI VALLEI

Je rijdt verder en overnacht in de Elqui vallei, op een rustige plek, tussen de bergen.

DAG 14 CAPEL

Je bezoekt vandaag met een transfer Capel, één van de producenten van pisco. Je krijgt een interessante rondleiding en kunt de pisco ook proeven. Een leuke manier om te zien wat Chili met haar witte druiven doet.

DAG 15 ELQUI VALLEI

Je hebt nog een dag om te genieten van het rustige leven en de schoonheid van de vallei. Er zijn routes die tot hoog in de Andes komen, waar je kunt genieten van de natuur en de serene stilte.

DAG 16 SANTIAGO

Je rijdt terug naar Santiago en levert de huurauto in.

DAG 17 NAAR LUCHTHAVEN

Een transfer brengt je vandaag naar de luchthaven.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt deze reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Chili bouwstenen en excursies

Prijs

PRIJS VOOR DEZE WIJNREIS

De prijs voor deze voorbeeldreis is per persoon en gebaseerd op twee personen die samen reizen in het laagseizoen en een kamer delen in over het algemeen zeer comfortabele hotels. In je reisplan zal een overzicht worden opgenomen van de bijkomende kosten.

REISDUUR

Aantal dagen: 17
Aantal overnachtingen: 16

PRIJS

Reis: vanaf 2431,00 euro
Reis zonder lokale vluchten

INCLUSIEF

Overnachtingen
16x ontbiit
Genoemde transfers
Genoemde tours
Huurauto categorie SUV
24/7 assistentie

Reisvoorstel
EXCLUSIEF

Internationale vluchten
Niet genoemde maaltijden
Benzine/diesel huurauto
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven/fooien
Boekingskosten.

Boek je reis