Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Absoluut natuur

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Absoluut natuur

ABSOLUUT SPECTACULAIRE PUUR NATUUR REIZEN

De meeste van onze reizen zijn gericht op de natuur. Een aantal reizen is samengesteld met het specifieke thema natuur, reizen die puur natuur bezoeken.

BOLIVIA EN CHILI

Reis van Santa Cruz in het laagland van Bolivia, over het dak van de wereld naar Santiago de Chile. Je reist door een subtropisch gebied naar de hoge Andes. Een grote verscheidenheid aan landschappen.

BOLIVIA NATIONALE PARKEN

Reis langs de vijf mooiste natuurparken van Bolivia. Een reis puur natuur met kans op het spotten van dieren. Afwisseling van landschappen, jungle, tussengebied en hoogland, met elk eigen kwaliteiten.

BRAZILIË AMAZONE

Uitgebreide Amazone reis. Je komt op alle mooie plekken langs de Amazone. Je verplaatst je veelal per boot. Vanaf de rivier zie je het landschap aan je voorbijglijden en heb je alle tijd het goed te observeren.

BRAZILIË PUUR NATUUR

Deze reis brengt je naar de mooiste natuur van Brazilië. Iguazú, de Pantanal en het Amazonegebied met mogelijkheden wildlife te observeren en te genieten van puur natuur. Je eindigt je reis op een mooi strand..

CHILI CARRETERA AUSTRAL

Spectaculaire selfdrive door een relatief weinig bereisd gebied, langs gletsjers, fjorden, vulkanen en meren. Overweldigende natuur, mooie natuurparken onderweg, goede wandelmogelijkheden.

CHILI HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Chili in één reis. Het noorden met de Atacama woestijn en Chileens Patagonië met o.a. Torres del Paine. Een erg complete reis met de uitersten van Chili, overweldigende en gevarieerde natuur.

CHILI WOESTIJNROUTE

Selfdrive route om de Atacama woestijn in al haar schoonheid te ontdekken en de highlights en de minder bekende wonderen te ontdekken. Spectaculaire natuur, relatief weinig bereisd gebied, kleine hotels op prachtige plekken.

PERU HET NOORDEN

Een bijzondere reis die zich richt op natuur met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en activiteiten. Een route door een fantastische natuur, langs kleine, traditionele dorpen en langs verscholen wonderen.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Ontdek de schoonheid en puurheid van Argentijns en Chileens Patagonië met haar uitgestrektheid en bijzondere gebergtes, gletsjers, fjorden en meren. Veel mooie wandelmogelijkheden, overweldigende natuur.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëBoliviaBraziliëChiliPeru