Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Peru bouwstenen en excursies

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Peru bouwstenen en excursies

INTERESSANTE OPTIES AAN JE REIS TOEVOEGEN

Je kunt je Peru reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Vraag informatie en prijzen om extra items aan je reis toe te voegen. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Peru bouwstenen

VOEG LEUKE BOUWSTENEN AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante meerdaagse opties die je reis compleet kunnen maken..

INCA TRAIL

Vierdaagse trekking naar Machu Picchu, over de oude route die ook de Inca`s in voorbije jaren gebruikten om hun heilige stad te bereiken. Een forse wandeling, met veel ups en downs, maar een bijzondere manier om naar Machu Picchu te gaan.

LARES TRAIL

Alternatieve meerdaagse trekking door een prachtig gebied met veel vergezichten over de omgeving. De Lares trail is een vrij zware wandeling, waarin je veel hoogteverschillen overbrugt, maar een leuke manier om het land te verkennen.

SALKANTAY TRAIL

De zwaarste en langste van de méérdaagse trekkings in dit gebied, met veel stijgingen naar forse hoogte en dalingen. Erg mooi landschap met enorme vergezichten. Een bijzondere manier om meer van dit mooie land te ontdekken.

HEILIGE VALLEI

Plan een paar dagen in de Heilige vallei, een serene plek met veel leuke uitstapmogelijkheden. Het klimaat is hier erg aangenaam en de hoogte beperkt. Een prima plek om te acclimatiseren, voordat je naar hoger gelegen delen van Peru gaat.

MANU JUNGLE

Exclusief jungle gebied met een weelderige flora en fauna. Je beweegt je veel over het water voort, zo heb je een grotere kans om verschillende soorten wildlife te spotten. De jaguar komt in dit gebied voor en wordt relatief vaak gezien.

PUERTO MALDENADO JUNGLE

Prachtig jungle gebied, makkelijk bereikbaar en met een mooie flora en fauna. Dit gebied heeft een aantal erg fijne lodges, van waaruit je de omgeving met een gids verkent, maar waar je na een warme dag ook heerlijk kunt relaxen.

INTI RAYMI

Inti Raymi is het zonnewendefeest van de Inca`s dat elk jaar eind juni rond Cuzco gevierd wordt. Dit festival is een bijzondere manier om méér van de gewoonten en gebruiken van de Inca`s te leren kennen. Het is wel aanzienlijk drukker in Cuzco.

TAQUILE

Een meerdaags verblijf op het eiland Taquile in het Titicacameer, is een erg leuke manier om méér van het leven op het land te ontdekken. Taquile heeft geen wegen en dus geen verkeer. Je verblijft bij een gastgezin, waar je het leven van de mensen zelf leeft.

KOFFIETOUR

Ben je op zoek naar een zeer lokale ervaring en ontmoeting met de plaatselijke bevolking? Dan is deze meerdaagse tour vanuit Cuzco iets voor jou. Je maakt leuke wandelingen en leert het koffieproces kennen, samen met de lokale bevolking.

Peru excursies

VOEG INTERESSANTE EXCURSIES AAN JE REIS TOE

Wij bieden een ruim assortiment aan interessante excursies die je reis compleet kunnen maken.

CITYWALK LIMA

Leuke citywandeling met een lokale gids. Je bezoekt de mooiste plekken van het centrum, wandelt over pleinen en langs kerken en je bezoekt de levendige lokale markt met haar grote veelheid aan producten.

ISLAS BALLESTAS

Leuke tour naar een kleine eilandengroep voor de kust van Paracas. De eilanden zijn een vogelparadijs en je kunt er Jan van Genten, Inca sternen, zeeleeuwen en een enkele Humboldt pinguïn spotten.

BIKE TOUR NAZCA EN BUGGY

Je bezoekt de archeologische hoogtepunten rond Nazca in een fietstour. Je komt langs een Inca ruïne en aquaducten uit lang vervlogen tijden. En je leert over keramiek van het gebied.

OVERVLUCHT NAZCA LIJNEN

De enige manier om de Nazca lijnen goed te kunnen bekijken, is vanuit de lucht. Deze overvlucht geeft je een overzicht van de belangrijkste lijnen en hoe deze in het landschap gesitueerd zijn.

BIKETOUR AREQUIPA

Leuke tour vanuit Arequipa door het rurale gebied rond de stad Arequipa. Je leert over het leven op het land, de landbouw en de oude manier van irrigatie die nog steeds wordt gebruikt.

GRAFTORENS SILLUSTANI

Niet ver van Puno ligt deze bijzondere site, met pre-Inca en Inca graftorens. Een lokale gids geeft uitleg over deze bijzondere plek en je kunt genieten van een overweldigende natuur.

HEILIGE VALLEI

Dagexcursie vanuit Cuzco om de Heilige Vallei te ontdekken. Het lieflijke gebied van landbouw maar ook van verschillende bijzondere Inca ruïnes en de imposante zoutpannen van Maras. Erg leuke manier om de regio te verkennen.

INCA RUÏNES ROND CUZCO

Verken vanuit Cuzco de vier Inca ruïnes boven de stad. Je wandelt van Tambomachay naar Puca Pucara, naar Qenko en vervolgens naar Sacsayhuaman, de meest indrukwekkende van de vier. Je hebt genoeg tijd om rond te kijken.

MACHU PICCHU MOUNTAIN

Beklim vanuit Machu Picchu de Machu Picchu mountain. Vanaf deze berg heb je weer een heel ander uizicht op de Inca stad en de omgeving. Het is een flinke inspanning, maar met een gemiddelde conditie goed te doen en de moeite zeker waard.