Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Combinatiereizen

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Combinatiereizen

ONZE MEEST POPULAIRE COMBINATIEREIZEN

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

ARGENTINIË, BOLIVIA EN CHILI

Erg leuke combinatie van het noorden van Argentinië, het zuidelijk deel van Bolivia met de zoutvlakte van Uyuni en de doorsteek over de hoogvlakte van de Andes naar noord Chili. Overweldigende natuur, kan deels als selfdrive.

NOORD ARGENTINIË EN CHILI

Spectaculaire rondreis die het beste van noord Argentinië en noord Chili samenbrengt. Fantastische landschappen, kleine dorpen, de Atacama woestijn en nog veel meer. Mogelijk als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Ontdek de schoonheid van Patagonië, met haar bijzondere gebergtes, gletsjers en meren in blauw, groen en grijs. Veel highlights en goede wandelmogelijkheden. Mogelijk als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd.

BOLIVIA EN CHILI

Reis van Santa Cruz naar Santiago de Chile. Door een relatief weinig bereisd gebied in Bolivia, met stops langs de historische route van de Che Guevara, met Sucre en de mooie oversteek van de Andes van Uyuni naar San Pedro de Atacama.

BOLIVIA EN PERU

Leuke combinatiereis die het beste van Bolivia en Peru samenbrengt. Je reist door een groot deel van Bolivia en bezoekt de highlights van Peru en proeft de overweldigende natuur en culturen en sferen van beide bijzondere landen.

CHILI EN ARGENTINIË WIJNREIS

Erg leuke wijnroute van Santiago de Chile naar Buenos Aires. Je bezoekt een aantal van de beste wijnhuizen en proeft de heerlijke wijnen. Een aantal overnachtingen zijn bij de wijnhuizen zelf. Met een spectaculaire rit over de Andes.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëBoliviaBraziliëChiliPeru