Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Brazilië Highlights

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Brazilië Highlights

HET BESTE VAN BRAZILIË, ZEER COMPLETE REIS MET VEEL EXTRA`S

Je start je rondreis door Brazilië in het bruisende Rio de Janeiro. Je bezoekt het mooie koloniale Paraty en verkent de watervallen van Iguazú, Je reist verder naar Bonito en de Pantanal, waar je kunt genieten van een overweldigende natuur. Je eindigt je reis aan de kust met een bezoek aan Salvador de Bahia en het eiland Tinharé. Zeer complete reis waarin je Brazilië in al haar facetten leert kennen.

Dit is een voorbeeldreis, wij kunnen deze reis geheel aan jouw wensen, ideeën en interesses aanpassen.

Brazilië Highlights

WAT DEZE VOORBEELDREIS JE BIEDT

Een overzIcht van de overnachtingsplaatsen tijdens deze reis en een uitgebreide beschrijving van dag tot dag.

RIO, PARATY EN IGUAZÚ

Dag 1: Aankomst Rio
Dag 2: Rio de Janeiro
Dag 3: Rio de Janeiro
Dag 4: Paraty
Dag 5: Paraty
Dag 6: Foz do Iguaçu
Dag 7: Foz do Iguaçu

BONITO EN DE PANTANAL

Dag 8: Foz do Iguaçu
Dag 9: Bonito
Dag 10: Bonito
Dag 11: Bonito
Dag 12: Pantanal
Dag 13: Pantanal
Dag 14: Pantanal

DE KUST

Dag 15: Salvador
Dag 16: Salvador
Dag 17: Ilha Tinharé
Dag 18: Ilha Tinharé
Dag 19: Ilha Tinharé
Dag 20: Ilha Tinharé
Dag 21: Naar luchthaven

Rio de Janeiro

BRUISENDE STAD MET EEN DRAMATISCH MOOIE LIGGING

Rio de Janeiro is een fascinerende stad, die bruist van energie en erg veel leuke en bijzondere plekken herbergt. Denk aan de Suikerbroodsberg, het grote Christusbeeld en natuurlijk de Copacabana en de Ipanema.

DAG 1 AANKOMST RIO

Op de luchthaven staat je transfer klaar die je naar je hotel brengt. Afhankelijk van je aankomsttijd, heb je de gelegenheid een eerste indruk van Rio op te doen.

DAG 2 CITYTOUR

Vandaag ga je in een gedeelde tour op pad om de highlights van Rio te ontdekken, de Suikerbroodsberg, de Corcovado en de Copacabana. Een eneverende dag in Rio.

DAG 3 RIO DE JANEIRO

Je hebt nog een dag in Rio om op eigen gelegeheid de stad verder te verkennen.

Paraty

PAREL ONDER DE KOLONIALE STEDEN

Je reist zuidwaarts, langs de prachtige kust met haar vele eilandjes naar het mooie koloniale Paraty.

DAG 4 PARATY

Een transfer haalt je op in je hotel en je reist met een gedeelde transfer naar Paraty. Het is een prachtige rit langs de kust. Paraty is een kleine stad met een bijzonder mooi en zeer goed onderhouden koloniaal centrum, waar je heerlijk rond kunt slenteren in de autovrije straatjes en kunt genieten van de vele terrasjes en bijzondere boetiekjes en artistieke winkeltjes.

DAG 5 PARATY

Vanuit Paraty zijn er leuke optionele excursiemogelijkheden. Je kunt een boottour maken langs de vele eilandjes voor de kust. Ook kun je een fiets huren en een bijzondere route rijden. Het is ook mogelijk een plaats te bezoeken waar de typische cachaça van Brazilië wordt gestookt, een rum die wordt gedestileerd van suikerriet.

Foz do Iguaçu

GROTE WATEREN

Iguazú betekent grote wateren in de taal van Guaraní, de oorspronkelijke bewoners van het gebied en grote wateren zijn de watervallen van Iguazú. Rond de 300 watervallen met een hoogte van 80 meter. Aan de Argentijnse kant kom je heel dichtbij, aan de Braziliaanse kant heb je een groots overzicht. Je reist vervolgens verder naar Bonito.

DAG 6 FOZ DO IGUAÇU

Je reist met een gedeelde transfer terug naar Rio de Janeiro en daar neem je je vlucht naar Foz do Iguaçu. Een prive transfer brengt je naar je hotel. De streek rond Foz do Iguaçu is doorgaans vochtig en warm, maar aangenaam.

DAG 7 WATERVALLEN

Vandaag bezoek je de Argentijnse kant van de watervallen in een prive tour. Je komt heel dicht bij heel veel water, een spectaculaire ervaring. Je kunt optioneel een boottour maken tot vlak onder één van de watervallen.

DAG 8 WATERVALLEN

Deze dag bezoek je de Braziliaanse kant van de watervallen in een prive tour. Hier ben je verder weg, maar heb je een groots overzicht. Je kunt optioneel een overvlucht over de watervallen maken.

DAG 9 BONITO

Een prive transfer brengt je naar de luchthaven en je vliegt in een korte vlucht naar Campo Grande. Daar staat je prive transfer klaar die je naar je in een mooie rit naar je hotel in Bonito brengt.

Bonito

BIJZONDERE EXCURSIES IN EEN BIJZONDER GEBIED

Bonito is een kleine plaats in een bijzonder gebied. Het landschap is uitgestrekt en je hebt overal in de omgeving van Bonito de kans ara`s en toekans te zien. Ook kun je de miereneter en de capibara tegenkomen.

DAG 10 RIO SUCURI

Vandaag ga je in een klein groepje snorkelen in de rivier Sucuri. Dit is een klein riviertje met kristalhelder water, waar je rustig met de stroom meedrijft en het onderwaterleven kunt observeren en bewonderen. De setting van de rivier Sucuri is bijzonder, de rivier ligt in een junglegebied, waar je ook een korte wandeling zult maken.

DAG 11 BONITO

Deze dag kun je zelf verder invullen met optionele actviteiten. Er zijn mogelijkheden om ara`s te spotten. Ook zijn er verschillende bijzondere grotten in de omgeving, die zeker een bezoek waard zijn. Of trek er op uit om in een boot- of rafttour de rivieren van het gebied te verkennen. Er zijn ook mogelijkheden om in de natuur te baden. 

De Pantanal

DE BIJZONDERE WETLANDS VAN BRAZILIË

De Pantanal is een bijzonder gebied in het zuiden van Brazilië en Bolivia. In de regentijd is er zoveel water, dat rivieren buiten hun oevers treden en bij het terugtrekken van het water overal poeltjes achterlaten, een plaats waar veel dieren zicht thuisvoelen.

DAG 12 PANTANAL

Vandaag brengt een prive transfer je naar je lodge in de Pantanal. Je hebt onderweg de kans ara`s en toekans te zien. In de Pantanal komen ook capibara`s voor, de grote knaagdieren van dit gebied, kaaimannen, diverse apensoorten en er is een kans dat je de tapir en de jaguar kunt spotten. De bijzondere en prachtige blauwe hyacinthara komt hier ook veelvuldig voor. Je overnacht in een fijne lodge op een mooie plek, midden in de overweldigende natuur van de Pantanal.

DAG 13-14 PANTANAL

Vanuit de lodge worden diverse tours georganiseerd. Zo doe je een dag- en een avondsafari in een open jeep. Je trekt er ook op uit om een wandeling te maken in dit bijzondere gebied en je hebt de kans een leuke paardrijtocht te maken. Je zult ook op piranha`s vissen, vanaf de oever van de rivier, waar de kaaimannen dromerig verpozen. Een kanotoer behoort ook tot de mogelijkheden. Voldoende activiteiten om het gebied in al haar schoonheid te leren kennen.

Salvador de Bahia en Ilha Tinharé

DE MOOIE KUST VAN BRAZILIË

Je reist naar Salvador de Bahia en je eindigt je reis op het paradijselijke Ilha Tinharé.

DAG 15-16 SALVADOR

Dag 15 brengt een prive transfer je terug naar Campo Grande, waar je je vlucht naar Salvador de Bahia neemt. Een transfer haalt je op en brengt je naar je hotel. Dag 16 heb je voldoende tijd om het leuke Salvador de Bahia op eigen gelegenheid te verkennen en lekker rond te slenteren.

DAG 17-20 ILHA TINHARÉ

Op dag 17 brengt een prive transfer je naar de ferry en vaar je naar het heerlijke eiland Tinharé. Prachtige stranden, hoge palmen en een fantastische zee. Je kunt hier uitgebreid wandelen over de vele stranden en een eilandtour behoort ook tot de optionele mogelijkheden.

DAG 21 NAAR LUCHTHAVEN

Je vaart terug naar Salvador en een transfer brengt je naar de luchthaven. 

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt deze reis uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Brazilië bouwstenen en excursies

Prijs

PRIJS VOOR BRAZILIË HIGHLIGHTS

De prijs voor deze voorbeeldreis is per persoon en gebaseerd op twee personen die samen reizen in het laagseizoen en een kamer delen in comfortabele hotels. In je reisplan zal een overzicht worden opgenomen van de bijkomende kosten.

REISDUUR

Aantal dagen: 21
Aantal overnachtingen: 20

PRIJS

Reis: vanaf 1944,00 euro
Lokale vluchten: vanaf 263,00 euro

INCLUSIEF

Lokale vluchten
Overnachtingen, 20x ontbijt
2x lunch/lunchbox, 3x diner
Genoemde transfers/ferries
Genoemde tours met entrees
24/7 assistentie

Reisvoorstel
EXCLUSIEF

Internationale vluchten
Niet genoemde maaltijden
Optionele tours
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Boekingskosten

Boek je reis