Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Bolivia

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Bolivia

LAND VAN NATUUR EN CULTUUR

Bolivia is een zeer afwisselend land, waar je kunt genieten van natuur en cultuur. De mensen leven vaak nog een traditioneel leven en vooral buiten de grote steden levert dit kleurrijke taferelen op. Een land om te beleven.

Bolivia rondreizen

ONZE MEEST POPULAIRE REIZEN IN BOLIVIA

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

HIGHLIGHTS

De highlights van kleurrijk Bolivia in één reis. Je ontdekt de bijzondere cultuur van dit land in combinatie met een overweldigende natuur. Contact met de plaatselijke bevolking is voor ons belangrijk, dit maakt je reis compleet.

ACTIEF

Een mooie combinatie van natuur en cultuur. De reis gaat langs de highlights van Bolivia, maar ook langs off the beaten track locaties, waar je dicht bij de mensen komt. Complete reis om Bolivia in al haar facetten te ontdekken.

NATIONALE PARKEN

Voor de natuurliefhebber, een reis langs de vijf mooiste nationale parken van Bolivia. Een reis langs natuur en wildlife met kans op het spotten van verschillende dieren. Zeer complete reis voor de liefhebber van bijzondere natuur.

Bolivia combinatiereizen

SPECTACULAIRE COMBINATIES MET ARGENTINIË, CHILI EN PERU

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses. ideeën en wensen worden aangepast.

ARGENTINIË, BOLIVIA EN CHILI

Spectaculaire combinatie van noord Argentinië en Chili en zuid Bolivia. Je verkent het woestijngebied en reist over het dak van de Andes en langs de grote zoutvlakte van Uyuni. Deze reis kan deels met een huurauto worden uigevoerd.

BOLIVIA EN CHILI

Reis van Santa Cruz naar Santiago de Chile. Door een relatief weinig bereisd gebied in Bolivia, met stops langs de historische route van de Che Guevara, met Sucre en de mooie oversteek van de Andes van Uyuni naar San Pedro de Atacama.

BOLIVIA EN PERU

Leuke combinatiereis die het beste van Bolivia en Peru samenbrengt. Je reist door een groot deel van Bolivia en bezoekt de highlights van Peru en proeft de overweldigende natuur en culturen en sferen van beide bijzondere landen.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Bolivia bouwstenen en excursies

Bolivia accommodaties

EEN SELECTIE VAN ONZE ACCOMMODATIES

Wij selecteren onze accommodaties met zorg. Wij gebruiken zoveel mogelijk kleine, duurzame hotels op bijzondere plekken. Natuurlijk zijn er veel meer hotels mogelijk, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw reis.

ECOLODGE LA ESTANCIA

Fijne ecolodge op Zon eiland, mooi gelegen met verre uitzichten over het Titicacameer. Comfortabele kamers, goed ontbijt en een behulpzame staf. Een plek om lekker te relaxen na een mooie wandeling op het eiland.

REFUGIO LOS VOLCANES

Gelegen bij de toegang tot het Amboró nationaal park. Comfortabele kamers en goede installaties in een overweldigende natuur met goede wandelroutes en leuke excursiemogelijkheden. Een heerlijke plek om je reis door Bolivia te starten.

TAYKA HOTELS

De Tayka hotels op de route van Uyuni naar San Pedro de Atacama liggen op fantastische plekken. De kamers zijn comfortabel, het ontbijt prima en de staf behulpzaam en vriendelijk. Fijne pleisterplaatsen tijdens deze tour.

Bolivia praktische informatie

INFORMATIE DIE JE KAN HELPEN JE REIS GOED TE PLANNEN EN VOOR TE BEREIDEN

Plan je reis met zorg en ga goed voorbereid op reis. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wij helpen je graag je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Bolivia praktische informatie