Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Peru

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Peru

LAND VAN NATUUR, CULTUUR EN MYSTIEK

Peru is een land dat tot de verbeelding spreekt, iedereen kent wel Machu Picchu, de indrukwekkende Inca stad in de pre Andes. Maar Peru heeft natuurlijk veel meer te bieden. Een overweldigende natuur en een indrukwekkende cultuur, interessante off the beaten track routes en bijzondere verborgen plekken.

Peru rondreizen

ONZE MEEST POPULAIRE REIZEN IN PERU

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Peru in één reis. Je ontdekt de kust en Nazca, de mooie witte stad Arequipa, de Colca vallei en het Titicacameer en natuurlijk Cuzco en Machu Picchu, de ruines van deze imposante Inca stad in de pre Andes.

ALTERNATIEF

De hoogtepunten van Peru, met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en activiteiten. In deze reis maak je echt kennis met de plaatselijke bevolking en haar locale activiteiten, een leuke manier om Peru te ontdekken.

HET NOORDEN

Een heel ander deel van Peru, dat veel minder bereisd is dan het zuiden. Een route door een fantastische natuur, langs kleine traditionele dorpen, met alternatieve en bijzondere hoogtepunten als Cajamarca, Trujillo en Huaraz.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen. 

Peru bouwstenen en excursies

Peru accommodaties

EEN SELECTIE VAN ONZE ACCOMMODATIES IN PERU

Wij selecteren onze accommodaties met zorg. Wij gebruiken zoveel mogelijk kleine, duurzame hotels op bijzondere plekken. Natuurlijk zijn er veel meer hotels mogelijk, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw reis.

CASONA SOLAR

Erg leuk hotel, gevestigd in een typische Arquipa casona met veel historie. De ruime standardkamers rondom de tuin en de bijna koninklijke suites rondom de patio ademen de Arequipa sfeer. De zeer vriendelijke staf is erg behulpzaam.

HOMESTAY COPORAQUE

Overnachten bij een lokale familie in één van de fijnste dorpen van de Colca vallei. Hier is het leven rustig en je leert alles over het leven en werken in dit prachtige gebied. Een erg leuke manier om een inkijkje te hebben in het leven op het land.

SECOND HOME

Uniek hotel, gevestigd in een oude villa in de levendige wijk Barranco in Lima. Het hotel heeft 8 exclusieve suites, met uitzicht op de Pacifische Oceaan. De staf is erg vriendelijk en behulpzaam. Fijne manier om je Peru reis te beginnen. 

Peru praktische informatie

INFORMATIE DIE JE KAN HELPEN JE REIS GOED TE PLANNEN EN VOOR TE BEREIDEN

Plan je reis met zorg en ga goed voorbereid op reis. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wij helpen je graag je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Peru praktische informatie