Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Verhalen van reizigers

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Verhalen van reizigers

ERVARINGEN VAN ONDERWEG

Wanneer je eenmaal onderweg gaat, zijn voor ons kwaliteit en een soepel verloop van je reis het belangrijkste, daar zetten wij ons 100% en 24/7 voor in. Lees hoe een aantal van onze reizigers hun reis ervaarden.

Zuid Chili

ERIK EN MARIELLE

Erik en Marielle reisden samen door het merengebied, langs de Carretera Austral en door het zuiden van Chileens Patagonië. `Het merengebied en het zuiden van Patagonië zijn fantastisch`, merkte Marielle op, `maar de Carretera Austral is een onuitwisbare ervaring die je eigenlijk niet mag missen. Langs de Carretera Austral geeft elke bocht en elke heuvel een nieuw uitzicht om je te verwonderen`.

Lees het volledige verhaal

Carretera Austral

CO EN ELS

Co en Els reisden samen langs de Carretera Austral. Ze hadden bedenkingen, gaan we het redden met de taal, wat als er zich een probleem voordoet? Wij zijn tijdens de uitvoering van al onze reizen 24/7 in de achtergrond aanwezig en bereikbaar om een zo goed mogelijke uitvoering van je reis te garanderen. Co en Els genoten tijdens hun reis van de vrijheid, van het natuurschoon en van een lekker hapje en een drankje op zijn tijd.  

Lees het volledige verhaal

Valparaiso, Maipo vallei en San Pedro

LIES EN WILMA

Lies en Wilma waren op familiebezoek in Santiago de Chile. Ze bezochten met Go Beyond Horizons verschillende stukjes van Chili, Valparaiso aan de kust, de Maipo vallei en San Pedro de Atacama en omgeving. Deels met openbaar vervoer, deels met een huurauto. De vrijheid van het zelf reizen, maar alles is georganiseerd en bij vragen en eventuele problemen zijn wij altijd in de achtergrond beschikbaar. Wij kunnen ook een deel van je reis voor je inrichten.

Lees het volledige verhaal