Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Selfdrives

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Selfdrives

ONZE MEEST POPULAIRE SELFDRIVES

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

ARGENTINIË HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Argentinië in één reis samengebracht. Het uitgestrekte noorden, Peninsula Valdés en Argentijns Patagonië. Een zeer complete reis om de hoogtepunten van het mooie Argentinië in al haar facetten te leren kennen.

NOORD ARGENTINIË EN CHILI

Fantastische selfdrive die het beste van noord Argentinië en noord Chili samenbrengt. Overweldigende natuur, kleine dorpen, de Atacama woestijn. Jouw reis als je off the beaten track zoekt en van een uitgestrekte en afwisselende natuur houdt.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Ontdek de schoonheid van Argentijns en Chileens Patagonië, met haar bijzondere gebergtes, gletsjers, rivieren, fjorden en meren in alle kleuren blauw, groen en grijs. Veel highlights en veel goede wandelmogelijkheden.

CHILI ASTRONOMIE

Chili is een land waar je heel goed van de mooie sterrenluchten kunt genieten. Het is in het noorden doorgaans onbewolkt en er zijn goede planetaria. Erg leuke reis door Chili met heel veel mogelijkheden om sterren te kijken en bezoeken aan planetaria.

CHILI CARRETERA AUSTRAL

Spectaculaire selfdrive door een relatief weinig bereisd gebied met fjorden, gletsjers, vulkanen, meren en rivieren. Overweldigende natuur, ruimte en vriendelijke en behulpzame bewoners. Veel mooie natuurparken met wandelmogelijkheden.

CHILI HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Chili in één reis samengebracht. Het noorden met de overweldigende Atacama woestijn en Chileens Patagonië met o.a. Torres del Paine. Een complete reis om de hoogtepunten van Chili te ontdekken.

CHILI WOESTIJNROUTE

Selfdrive route om de Atacama woestijn in al haar schoonheid te ontdekken, de highlights en de minder bekende wonderen. Spectaculaire natuur, relatief weinig bereisd, gebruik van kleine hotels, een zeer complete reis voor liefhebbers van de woestijn.

CHILI WIJNREIS

Chili is een wijnland. Er zijn goede wijnhuizen en veel mogelijkheden de heerlijke Chileense wijnen te proeven. In deze reis overnacht je een aantal nachten bij een wijnhuis om zo het leven bij de wijngaarden te leren kennen. Je bezoekt ook een pisco destilleerderij.

CHILI EN ARGENTINIË WIJNREIS

Een bijzondere reis langs de beste wijnhuizen van Chili en Argentinië. Je leert in deze reis alles over Chileense en Argentijnse wijnen, proeft de beste wijnen en overnacht een aantal nachten bij een wijnhuis, zowel in Chili als in Argentinië.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

ArgentiniëChili