Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Argentinië

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Argentinië

ZEER GEVARIEERDE NATUUR

Argentinië is een land met een zeer gevarieerde natuur. Het woestijngebied en de Iguazú watervallen in het noorden van het land, het wijngebied in het midden, sprankelend Buenos Aires, het schiereiland Valdés in noord Patagonië en natuurlijk el Chaltén en de gletsjer Perito Moreno in het hart van Patagonië.

Argentinië rondreizen

ONZE MEEST POPULAIRE REIZEN IN ARGENTINIË

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Argentinië in één reis. Het noorden, Peninsula Valdés en Argentiijns Patagonië. Een complete reis om de hoogtepunten van Argentinië te leren kennen. Deze reis kunnen we met of zonder huurauto uitvoeren.

HET NOORDEN EN IGUAZÚ

De woestijnroute van Argentinië, spectaculaire landschappen, koloniale steden en dorpen waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan en aan het eind van de reis de watervallen van Iguazú, wat in de inheemse taal grote wateren betekent.

HET ZUIDEN/TORRES DEL PAINE

Argentijns Patagonië met in het noorden het schiereiland Valdés, verder zuidwaarts el Chaltén met goede wandelmogelijkheden, de gletsjer Perito Moreno en natuurlijk een uitstapje naar Torres del Paine en het zuidelijk gelegen Ushuaia.

Argentinië combinatiereizen

SPECTACULAIRE COMBINATIES MET BOLIVIA EN CHILI

Onderstaande reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen geheel aan je interesses, ideeën en wensen worden aangepast.

ARGENTINIË, BOLIVIA EN CHILI

Erg leuke combinatie van het noorden van Argentinië, zuid Bolivia met de zoutvlakte van Uyuni en de doorsteek over de hoogvlakte van de Andes naar noord Chili. Overweldigende natuur, kan deels als selfdrive worden uitgevoerd.

NOORD ARGENTINIË EN CHILI

Spectaclaire reis die het beste van noord Argentinië en noord Chili samenbrengt. Fantastische landschappen, kleine dorpen en de overweldigende Atacama woestijn. Mogelijk als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd.

ZUID ARGENTINIË EN CHILI

Ontdek de schoonheid van Patagonië, met haar bijzondere gebergtes, gletsjers en meren in blauw, groen en grijs. Veel highlights en goede wandelmogelijkheden. Mogelijk als selfdrive, maar kan ook zonder huurauto worden uitgevoerd.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

Argentinië bouwstenen en excursies

Argentinië accommodaties

EEN SELECTIE VAN ONZE ACCOMMODATIES IN ARGENTINIË

Wij selecteren onze accommodaties met zorg. Wij gebruiken zoveel mogelijk kleine, duurzame hotels op bijzondere plekken. Natuurlijk zijn er veel meer hotels mogelijk, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw reis.

EL MANANTIAL DEL SILENCIO

Bijzonder gelegen hotel in het noorden van Argentinië. Prachtige buitenruimtes, fijne, goed gedecoreerde kamers en de vriendelijkheid van het personeel maken dit een geliefd hotel bij onze reizigers.

FINCA VALENTINA

Een landhuis in de buurt van Salta, omringd door een landgoed met fruitbomen, overal gezellige zitjes en een zwembad. Zeer gastvrije staf en de mogelijkheid empanadas te leren bakken.

WINE RESORT

Prachtig gelegen hotel in het gebied van de witte wijnen in het noorden van Argentinië. Mooie uitzichten, een goede ligging, rust en een zeer behulpzame staf zijn commentaren van onze reizigers.

Argentinië praktische informatie

INFORMATIE DIE JE KAN HELPEN JE REIS GOED TE PLANNEN EN VOOR TE BEREIDEN

Plan je reis met zorg en ga goed voorbereid op reis. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Wij helpen je graag je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Argentinië praktische informatie