Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Andescultuur

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Andescultuur

DOMPEL JE ONDER IN DE KLEURRIJKE ANDESCULTUUR

Leuke reizen waarin je het leven en de mensen van de hoge Andes leert kennen.

BOLIVIA ACTIEF

Reis langs een aantal highlights van Bolivia, maar beslist ook off the beaten track, waar je dicht bij de mensen komt. Complete reis om kleurrijk Bolivia in al haar facetten te ontdekken en kennis te maken met de mensen.

BOLIVIA HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Bolivia in één reis samengevat. Je ontdekt de bijzondere en kleurrijke cultuur van dit land en haar mensen. Contact met de plaatselijke bevolking is voor ons belangrijk, het maakt je reis compleet.

BOLIVIA EN CHILI

Een reis die de overweldigende natuur van beide landen samenbrengt. Je begint in het laagland van Bolivia en reist via de bijzondere zoutvlakte van Uyuni naar San Pedro de Atacama, een spectaculaire rit over het dak van de wereld.

PERU ALTERNATIEF

De hoogtepunten van Peru, met een aantal leuke off the beaten track bestemmingen en activiteiten. In deze reis staan het lokale leven en de lokale gebruiken centraal, erg leuke manier om Peru te leren kennen.

PERU HIGHLIGHTS

De hoogtepunten van Peru in één reis, met opties om het echte lokale leven in de hoge Andes te leren kennen. Je reist van de kust tot hoog in de Andes en maakt kennis met de bewoners en hun lokale gebruiken.

PERU HET NOORDEN

Een reis die zich richt op natuur met off the beaten track bestemmingen en activiteiten. Een route door een fantastische natuur, langs traditionele dorpen en langs verscholen wonderen.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

BoliviaPeru