Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Natuur en cultuur

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Natuur en cultuur

DE BESTE COMBINATIE VAN NATUUR EN CULTUUR

Deze reizen richten zich op een goede combinatie van natuur en cultuur. Je bereist de mooiste delen van het land en leert de lokale, vaak kleurrijke bevolking kennen. Er zijn op sommige plaatsen mogelijkheden voor een meerdaagse homestay.

BOLIVIA ACTIEF

Reis langs een aantal highlights van Bolivia, maar beslist ook off the beaten track, waar je dicht bij de mensen komt. Complete reis om kleurrijk Bolivia in al haar facetten te ontdekken en kennis te maken met de mensen.

BOLIVIA HIGHLIGHTS

De highlights van Bolivia in één reis samengevat. Je ontdekt de bijzondere en kleurrijke cultuur van dit land en haar mensen. Contact met de plaatselijke bevolking is voor ons belangrijk, het maakt je reis compleet.

PERU ALTERNATIEF

De hoogtepunten van Peru, met een aantal bijzondere off the beaten track bestemmingen en ervaringen. In deze reis maak je echt kennis met de plaatselijke bevolking en haar lokale activiteiten, erg leuke manier om Peru te ontdekken.

Je reis uitbreiden

VOEG UNIEKE BOUWSTENEN EN EXCURSIES TOE AAN JE REIS

Je kunt al onze reizen uitbreiden met een ruime keuze aan bouwstenen en excursies. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken en zo samen met jou je droomreis samen te stellen.

BoliviaPeru