Santiago de Chile
+56 9 9122 0819 / +56 9 3918 3869
info@gobeyondhorizons.com

Duurzaamheid

Reis met ons tot achter de horizon, het massatoerisme voorbij!

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID IS EEN SLEUTELWOORD IN DE UITVOERING VAN ONZE REIZEN

Gebruik van duurzaam werkende hotels en andere contacten, deze periodiek controleren en instrueren en niets meenemen uit de natuur, alleen foto`s en herinneringen, niets achterlaten, behalve voetstappen, een goed begin voor een duurzame reis. Maar er is veel meer wat wij en jij kunnen doen om jouw reis zo duurzaam mogelijk te maken.

Voor uw vragen en opmerkingen met betrekking tot ons duurzaamheidsbeleid, kunt u contact opnemen met marionopdam@gobeyondhorizons.com.

Ons duurzaamheidbeleid

ONZE CONSTANTE AANDACHT VOOR EN BIJDRAGE AAN EEN DUURZAME REIS

Wij zijn altijd bezig met onze reizen zo duurzaam mogelijk in te richten en uit te voeren. Dit is een constante zorg, omdat het jouw reis mooier en beter kan maken, maar ook omdat het voor de mensen in het ontvangende land een positieve impact kan hebben. Dit maakt reizen mooier.

HET BELANG VAN DUURZAAM REIZEN

De schoonheid en ongerepte natuur van het land waar we onze geweldige ervaringen delen, hangt sterk samen met het respect en de zorg waarmee we het behandelen. Wij doen er alles aan het mileu-impact van onze reizen tot een minimum te beperken. Wij streven er naar een duurzaam reisplatform te creëren, waarin zowel de reiziger als het ontvangende land hun voordelen vinden. Op deze manier kunnen we onbezorgd en ongestoord blijven genieten van de wonderen die elk land en de natuur te bieden hebben. Samen met onze reizigers maken we reizen mooier en beter voor iedereen. Wij werken volgens de duurzaamheidseisen van Travelife en zijn Travelife partner.

LOKALE EN DUURZAME ACTIVITEITEN EN HOTELS

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale gidsen en lokale contacten en gebruiken bij voorkeur kleine, lokaal gerunde en duurzaam werkende hotels. Hiermee heeft jouw reis een directe positieve impact op de het milieu en op de lokale bevolking van het land waar jij naar toe reist. Wij controleren onze contacten en gidsen periodiek op een duurzame werkwijze en de vervoermiddelen die we inzetten op duurzaamheid. Waar mogelijk laten we je kennis maken met de lokale bevolking, in een tour of in een meerdaagse homestay, een goede manier om direct iets bij te dragen aan de inwoners van het land waar je naar toe reist. Met onze en jouw inzet, kan reizen kan de wereld mooier maken.

Tips voor een duurzame reis

WAT JIJ KUNT BIJDRAGEN AAN EEN DUURZAME REIS

Als we samen werken aan duurzaamheid, wordt jouw reis in alle opzichten een groot succes. Een overweging, reis minder, maar langer!

CO2 UITSTOOT

Neem in overweging voor je intercontinentale vluchten de CO2-uitstoot te compenseren.

FLORA EN FAUNA

Ga in natuurparken niet van de paden af, vermijd aanrakingen met wilde dieren, laat niets achter, neem niets mee.

ENERGIE, WATER, PLASTIC

Doe het licht en apparaten uit als je niet in je hotelkamer bent. Douche kort. Reis zo veel mogelijk plastic vrij, gebruik een navulbare waterfles, laat rietjes liggen, gebruik alleen de shampoo- en zeepminiaturen die je echt nodig hebt. Hergebruik waar mogelijk handdoeken.

GA LOKAAL

Vraag altijd of je iemand mag fotograferen en respecteer een nee. Deel niets zomaar uit, dit kan bedelgedrag genereren, doneer liever. Koop lokale souvenirs en eet en drink zoveel mogelijk in lokale gelegenheden. Leer een klein aantal woorden in de taal van het land.